enkratno pošiljanje ponudb po elektronski pošti

burim
Prispevkov: 2
Pridružen: 25 Jun 2008, 02:49

enkratno pošiljanje ponudb po elektronski pošti

OdgovorNapisal/-a burim » 30 Okt 2017, 00:51

Pozdravljeni!
Potencialnim strankam bi rad po elektonski pošti poslal ponudbo za prodajo izdelka. Gre se za podjetja in ne fizične osebe. Gre se za enkratno pošiljanje ponudb, ne pa vsakodnevno spamanje. Bral sem Zakon o elektronskih komunikacijah in nisem prepričan, če ga razumem najbolje. Kolikor razumem, to sploh ni dovoljeno? Ve mogoče kdo kaj več o tem oziroma ima kdo kakšne izkušnje?
Hvala!
 

MARAKUJA
Rookie
Prispevkov: 12
Pridružen: 16 Feb 2017, 23:37

Re: enkratno pošiljanje ponudb po elektronski pošti

OdgovorNapisal/-a MARAKUJA » 20 Nov 2017, 09:26

Pozdravljeni

tudi mene zanima, kaj vse moraš imeti urejeno,da lahko pošiljaš.

MartinM
Prispevkov: 4
Pridružen: 30 Jun 2015, 11:05
Kontakt:

Re: enkratno pošiljanje ponudb po elektronski pošti

OdgovorNapisal/-a MartinM » 20 Feb 2018, 12:57

Tule je lepo praktično napisano, kako je z e-poštnim marketingom in zakonodajo: https://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/marketing/pravni-vidiki-agresivnega-e-oglasevanja. Če želite poslati sporočila torej potrebujete soglasje uporabnikov.

Rešitev za vas bi bila, da e-poštne naslove, ki jih uporabljate uporabite kot ciljno skupino za ponovno trženjne (http://oglasevanjenaspletu.si/remarketing/). Tako bi dosegli, da se oglasi (sporočilo, ki ga sicer želite poslati po e-pošti) prikažejo vsem, ki so lastniki teh e-poštnih naslovov in sicer na različnih spletnih straneh, ki prikazujejo oglase ter kot oglas v Gmail-u.

E-poštni marketing ne deluje kot enostransko sporočanje v stilu jumbo plakatov, kjer oglaševalec napiše sporočilo, potencialen kupec pa ga prebere. Deluje kot sistem, ki se odziva na dejanja uporabnika. Uporabnik se o nakupu izdelka odloča dlje časa. E-poštni marketing pa je orodje, s pomočjo katerega lahko podjetje vzpostavi odnos in gradi zaupanje v očeh kupca ... Več na: http://oglasevanjenaspletu.si/najboljsa-orodja-za-e-postni-marketing/

Na kratko o e-poštnem marketingu si preberite tule: http://oglasevanjenaspletu.si/e-postni-marketing/


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 1 gost