Stran 1 od 1

Prodaja preko spleta

Objavljeno: 20 Mar 2018, 19:36
Napisal/-a Pikica
Izdelujem unikatne umetniske izdelke, do sedaj vecinoma za svojo duso in darila najdrazjim sedaj pa imam vec prostega cesa in bi zelela te izdelke zaceti prodajati prerko spleta natancneje preko facebooka. Zanima me kako zaceti s prodajo, da je vse zaoonito in ali lahko prodajam samo prek facebooka brez dejanske spletne trgovine?

Re: Prodaja preko spleta

Objavljeno: 20 Mar 2018, 20:23
Napisal/-a Lmiha
Lahko se mi javite na ZS ker me tudi izdelki zanimajo, vam pa z veseljem odgovorim tudi na vprasanja. Ali pa ce mi mail pustite.

Re: Prodaja preko spleta

Objavljeno: 26 Mar 2018, 21:21
Napisal/-a TajnikB
Link na kak izdelek bi bil zaželen.

Določene domače idzelke se lahko prodaja brez problema preko osebnega dopolnilnega dela.
To se opisuje kot "posameznik sam izdeluje izdelke domače in umetnostne obrti v skladu z zakonom, ki ureja obrtno dejavnost, druge izdelke, ki se izdelujejo na domu pretežno ročno ali po pretežno tradicionalnih postopkih in jih prodaja".

Treba je pogledat še http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Sekcijei ... jaDUO.aspx
če se najde izdelke na seznamu ali pa s eprosi za mnenje.

Znižajte stroške pri pošiljanju paketov

Objavljeno: 27 Mar 2018, 09:54
Napisal/-a DepodirektNina
Prihranite stroške pri pošiljanju paketov preko pošte vašim kupcem - zmanjšajte stroške embalaže v kateri pošiljate: odprodaja kartonske embalaže (kartonske škatle v različnih velikostih) in oblazinjenih kuvert po zelo nizkih cenah - za več informacij in cenik pišite na: nina.terglav@inled.si

Re: Prodaja preko spleta

Objavljeno: 07 Maj 2018, 17:10
Napisal/-a Mediur
Ste šele pri ideji za spletno prodajo in nimate znanja kako začeti? Ponudim vam lahko možnost kako proti do celotnega zanja in poslovnega modela, ki vključuje tudi prodajo preko FB in še vse ostlo kar spada poleg.

Javite se na ZS in z veseljem vam pomagam.