Naprodaj urejena in donosna spletna trgovina

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
Bratislava8
Rookie
Prispevkov: 7
Pridružen: 23 Apr 2019, 10:40

Naprodaj urejena in donosna spletna trgovina

OdgovorNapisal/-a Bratislava8 » 05 Maj 2019, 13:04

Zaradi nujnih in neodložljivih obveznosti smo žal prisiljeni prodati vrhunsko spletno trgovino z izbrano kozmetiko, www.dermalux.si.
Trgovina bo stara eno leto, vendar se je aktivna prodaja vršila samo 2 meseca,v tem obdobju pa je pridobila okoli 150 kupcev in naredila cca 7.000 € prometa, kar jasno kaže na izreden prodajni potencial, zato lahko jamčimo za dobro prodajo ob pravilnem pristopu.
Po naši presoji lahko v zelo kratkem času ustvarite 5 in dosti več tisoč € mesečnega prometa.
Za odličen izgled spletne trgovine in njeno prepoznavnost je bilo vloženega že ogromno truda in denarja.

Zastopamo 4 skrbno izbrane in med seboj nekonkurenčne blagovne znamke iz 4 držav, ki spadajo v različne cenovne skupine. Razen trendovskih izdelkov za mlade ( povečanje ustnic, hitra rast trepalnic) so vsi ostali proizvodi naravni, oz. Bio-veganski.

Upravljanje spletne strani ni zahtevno, z dobavitelji je poslovanje enostavno in nimajo pogojenih količin nabave ( razen enega – min 400 €)

Zraven operativne spletne trgovine dobite še trenutno zalogo v vrednosti cca mpc 5.600 €, dostop do FB z cca 600 original všečki, pripravljene oglase za FB & Inst. oglaševanje, kontakt z računalničarjem ( za tehnično podporo) in oglaševalsko agencijo, ki pripravlja oglaševalske kampanije, ter našo podporo iz naslova vodenja in upravljanja trgovine.
Če se imate z projektom namen resno in profesionalno ukvarjati, lahko preraste v odličen družinski posel.
Cena 8.900 €

Vljudno prosim samo resni, hvala.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov