sodišče zaprlo d.o.o.

Davki, prispevki, obdavčitev, pavšalni prispevki, DDV, dohodnina, davek od dohodkov pravnih oseb.
matej89
Prispevkov: 2
Pridružen: 07 Jan 2013, 12:27

sodišče zaprlo d.o.o.

OdgovorNapisal/-a matej89 » 12 Nov 2017, 15:58

lep pozdrav

pred cca 2 letoma sem imel prostore podjetja in naslov v stavbi bljižnjega sorodnika, ker je sorodnik sem mu zaupal ter se z njim dogovoril za najem le ustno. zaradi neke zadeve je vložil na sodišče postopek da podjetje ni na tem naslovu.. nato je stekel postopekl in podjetje so mi zaprli, sam sem bil ravno v tujini... nima veze, tako ali drugače sem zaradi primarne dejavnosti nameraval zapreti d.o.o. oz. prodat

sedaj po dveh letih sem dobil pošto da nisem prijavil dobička ob odtujitvi podjetja,
kot sem že povedal sem bil ravno v tujini ko mi je sodišče zapiralo podjetje, ko sem prišel domol sem urejal vse formalne zadeve, bil sem tudi na fursu, kjer pa nihče ni omenil da moram prijaviti dobiček od odtujitvi podjetja.

zanima me kakšen je postopek, ne trdim da nisem kriv za vse te zadeve, vendar me zanima kako lahko popravim krivico oz. rešim kar se pač da in kaj lahko pičakujem.

pa še to me zanima takrat ko sem urejal formalnosti mi je gospa na fursu dejala da podjetja ni več in da ne rabim prilagati zaključnega poročila, to drži? že takrat mi je bilo to malo čudno.

p.s. Podjetje sem podedoval in ga nisem imel namen ohraniti živega, tako da zadnje leto je imelo 0 eur prometa, račun je bil zaprt nekaj mesecev pred postopkom na sodišču.

hvala za odogvore
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost