2 x Partnerski program

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
Slo-Lipa
Prispevkov: 1
Pridružen: 22 Maj 2018, 10:03

2 x Partnerski program

OdgovorNapisal/-a Slo-Lipa » 22 Maj 2018, 12:49

Za vse, ki si lastite spletne strani, trgovine, forume, FB strani... in bi radi izkoristili vaš prostor vam ponujamo sodelovanje preko dveh spletnih trgovin v obliki t.i. Partnerski program.

Kaj je Partnerski program?
Partnerski program je metoda spletnega poslovanja, pri katerem spletni obiskovalec obišče partnersko spletno stran (affiliate web page), od koder jo affiliate usmeri neposredno na spletno stran prodajalca/kupca. Načini preusmeritve so lahko: s klikom na oglasno pasico, gumb, besedilo, sliko ali kak drug element partnerske spletne strani, ali na kakršenkoli drugačen način, ki je tehnično možen. Na ta način se spletni obiski iz spletne strani affiliata preusmerijo na spletno stran kupca in se po dogovorjeni metodi kompenzirajo.

1. Partnerski program spodnjega perila

Kako deluje partnerski program?
Enostavno, preprosto in pregledno! Za vsako naročilo opravljeno preko vaše unikatne povezavi vam priznamo provizijo v višini do 25% vrednosti sklenjenega spletnega posla. Samo potrdilo o plačilu in provizijo prejmete 30 dni po plačilu kupca, zaradi naše 30 dnevne garancije vračila kupnine v primeru nezadovoljstva.

Ko bo stanje na vašem računu preseglo znesek 50.00 EUR, nam podate zahtevek za izplačilo in vam bomo na začetku naslednjega obračunskega mesečnega obdobja to stanje nakazali na vaš račun!

Provizijska lestvica našega partnerskega programa je sledeča:

– opravljenih prvih 100 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 10% vrednosti nakupa

– opraljenih med 101- 200 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 15% vrednosti nakupa

– opravljenih 201 – 500 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 25% vrednosti nakupa

Registracij je mogoča na: http://www.sexy-perilo.com/partnerski-program/ - po potrditvi registracije prejmete dostop do svoje nadzorne plošče.

2. Partnerski program Masažne mize

Kako deluje masažne mize partnerski program?
Enostavno, preprosto in pregledno! Za vsako naročilo opravljeno preko vaše unikatne povezavi vam priznamo provizijo v višini do 15% vrednosti sklenjenega spletnega posla. Samo potrdilo o plačilu in provizijo prejmete 30 dni po plačilu kupca, zaradi naše 30 dnevne garancije vračila kupnine v primeru nezadovoljstva.

Ko bo stanje na vašem računu preseglo znesek 100.00 EUR, nam podate zahtevek za izplačilo in vam bomo na začetku naslednjega obračunskega mesečnega obdobja to stanje nakazali na vaš račun!

Provizijska lestvica našega partnerskega programa je sledeča:

– opravljenih prvih 10 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 10% vrednosti nakupa

– opravljeni nakupi nad 10 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 15% vrednosti nakupa

Registracija je mogoča na: http://www.masazna-miza.si/partnerski-program/ - po potrditvi registracije prejmete dostop do svoje nadzorne plošče.

Vsa dodatna vprašanja lahko zastavite tudi na aff@masazna-miza.si ali aff@sexy-perilo.com
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov