AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
arhitekt
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 15 Sep 2015, 20:48

AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a arhitekt » 22 Jul 2018, 21:14

Želite začeti s svojim poslom ki bo varen, narejen profesionalno, trgovina s katero boste dejansko lahko začeli prodajati in ustvarjati dobiček?

Za kratek čas vam naredimo vse našteto za polovično ceno!

Kontaktirajte nas na grega.xp@gmail.com in lahko začnemo z izdelavo takoj. Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje in vas skozi proces izdelave tudi veliko naučimo.

Predviden rok izdelave: 14 dni
Cena s 50% popustom: 1500eur (redna cena 3000eur)

Kaj vse cena zajema:

- Izdelavo profesionalne spletne trgovine od A-Ž,
- izdelavo logotipa,
- Pomoč in Vzpostavitev s programom za izdajo računov,
- Pomoč pri iskanju odličnih EU dobaviteljev,
- Pomoč pri prvi nabavi in obrazložitev poteka,
- Postavitev Facebook profila
- Pokažemo vam kako narediti targetiran Facebook oglas,
- SEO optimizacija strani
- Raziskava dobičkonosnih ključnih besed,
- Pomoč pri izdelavi člankov za boljše rangiranje vaše trgovine na Googlu, (*za doplačilo)

Trenutno izdelujemo po 3 trgovine naenkrat zato nas v primeru da trgovino želite, kontaktirajte čimprej z vašimi željami na grega.xp@gmail.com in začnemo lahko takoj.

Garantiramo vam najkvalitetnejšo izdelavo in trgovino ki bo dejansko prodajala (v primeru nakupa dobite tudi veliko smernic iz naših lastnih izkušenj kako posel voditi uspešno in s konstantnim dobičkom, ter kako se širiti).


Ponudba s 50% popustom je omejena za prvih 5 trgovin.

V kolikor je vaš budget manjši nam javite na grega.xp@gmail.com in bomo videli kako vam lahko pomagamo v okviru tega.


Lep pozdrav
 

novinec
Vodja oddelka
Prispevkov: 677
Pridružen: 20 Jan 2011, 18:39

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a novinec » 22 Jul 2018, 21:49

gmail ?

Lmiha
Uradnik
Prispevkov: 95
Pridružen: 14 Okt 2015, 11:15

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a Lmiha » 22 Jul 2018, 22:46

O joj joj....za 1500€ trgovino naredi marsi katero uveljavljeno podjetje...ne pa novinec na forumu z gmail emailom...In redna cena celoooo 3000€

Lahko reference ?

Kaj vse ze ljudje delajo da bi prodali kaj...

arhitekt
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 15 Sep 2015, 20:48

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a arhitekt » 22 Jul 2018, 23:03

Kot prvo nisem novinec, s tem se ukvarjam že cca 10 let, kot drugo pa vam nobeno podjetje (vsaj ta ki jih jaz poznam), nebo nudilo vseh storitev, ki jih nudim jaz.

Vsak ki ima denar lahko plača izdelavo trgovine, kupi nekaj zaloge itd., vendar to ne pomeni da bo trgovina uspešna in da bo poslovala z dobičkom.

Izdelava in storitve, ki so navedene zgoraj pa zagotovijo varno rast podjetja sploh na dolgi rok, kvalitetne dobavitelje in predvsem pomoč in razlaga vsega potrebnega da je lahko podjetje samostojno tudi brez predhodnega znanja in izkušenj.

Reference zs

Lep pozdrav

novinec
Vodja oddelka
Prispevkov: 677
Pridružen: 20 Jan 2011, 18:39

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a novinec » 23 Jul 2018, 18:09

In kako lahko zagotoviš rast podjetja ? In dobavitelje ?
 

arhitekt
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 15 Sep 2015, 20:48

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a arhitekt » 23 Jul 2018, 20:00

Rast s pravilno SEO optimizacijo in linki (dolgoročno skoraj brezplačen promet), dobavitelje iz baze, kjer imam veliko izkušenj s tem da jih pomagam tudi pridobiti in pomagam pri prvem naročilu zaloge in dodajanju artiklov.

Trgovina ki jo lahko dam za referenco je imela že v prvih 6 mescih od štarta prva 3 mesta na googlu za glavnih 5 ključnih besed in ogromno ostalih na 1. strani Googla., pri močni konkurenci, za relativno majhen vložek.

Kot sem že velikokrat povedal, dosti je ljudi ki znajo narediti spletno stran zelo poceni in takšnih ki to kupujejo, vendar je od teh 90%+ takšnih ki ne bodo nikoli uspešne, ker je v ozadju enostavno preveč faktorjev ki vplivajo na vse skupaj in če ni vse narejeno Oz. postavljeno tako kot mora biti, potem uspeha enostavno ni.

Jaz pa naredim in pomagam urediti vse potrebno da lahko trgovina začne s prodajo in je le ta optimizirana za najboljše konverzije in dolgoročno rast.

Tudi dobaviteljev je veliko, zato je zelo pomembno izbrati prave, se ustrezno pozanimati in z njimi dogovoriti za ugodne cene in dolgoročno sodelovanje.

Lp
Grega

_ToMy_
Uradnik
Prispevkov: 56
Pridružen: 12 Apr 2011, 12:00

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a _ToMy_ » 23 Jul 2018, 21:11

Digitalni marketing in izdelava spletnih strani/trgovin v Sloveniji prav zares počasi postaja stvar, ki jo ponuja in obvlada že praktično vsakdo, ki se je vsaj na mimogrede srečal z to branžo. In kot nekdo, ki je v tej branži že 10+ let sem včasih kar razočaran kam vse to pelje ugled tega našega posla, ki si ga določene agencije trudimo graditi že uf in uf časa.

V mojih začetkih je bil omenjen posel v Slo še tako v povojih da je bilo stranke potrebno iskati kot iglo v senu, saj nihče še ni zaupal v digitalizacijo - dandanes pa je težava skorajda ista, ampak zato, ker se je skorajda vsak podjetnik že vsaj enkrat opekel na izbiri ponudnika (pa si je bil skorajda vsak kriv sam, saj je iskal poceni rešitev in pričakoval top rezultat).

Resnično ne razumem, kako je mogoče ponuditi profesionalno rešitev izdelave spletne trgovine z vsem kar arhitekt še dodatno ponuja za takšno ceno, v kolikor ne gre zgolj za namestitev template-a, ter jezikovnih prevodov na sistem, ter zelo grobo dodatno obdelavo, kar pa se niti približati ne more besedi "profesionalno" - da o roku izdelave niti ne bi izgubljal preveč besed.

Resnično razumem da v tem svetu vsakdo poskuša preživeti po svoje in najbolje kot zna, ampak sprašujem se ali takšni ponudniki razumejo kakšna škoda se z tem dela digitalizaciji, ki je v Sloveniji že tako v zaostanku za razvitim svetom (predvsem pri manjših podjetjih) in kako se z tem otežuje delo agencijam, ki se resnično trudimo ponujati profesionalne storitve, pa na dnevni bazi dobivamo odgovore strank - ah od drugega podjetja smo dobili ponudbo za 1/5 cene.

Arhitekt in drugi, nič nimam proti vam in veseli me da ste v digitalnem svetu našli svoje poslanstvo, vendar bodite pošteni in napišite tako kot stvari dejansko stojijo. Torej da gre ali za freelancerja (in ne za ekipo) ali pa da gre za spletno trgovino z templatom in prevodi, saj za omenjeno ceno profesionalne spletne trgovine, z digitalno ekipo in supportom v ozadju + vsemi dodatnimi storitvami ki so zgoraj zapisane pač ni mogoče ponuditi.

arhitekt
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 15 Sep 2015, 20:48

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a arhitekt » 23 Jul 2018, 22:34

ToMy, se ne strinjam s tabo. Točno to nudim kar je napisano in tudi podkrepljeno z dejstvi in dejanskimi dokazi.

Agencije seveda ne morete ponuditi enakih storitev za takšno ceno saj si vas mora 20 izplačati plače itd., jaz pa imam oseben pristop in tudi poskrbim da je vse tako kot mora biti.

Tudi glede rangiranja na Googlu imam svoje znanje in svoje izkušnje za varno in pravilno izvedbo in če sem v prvih 6 mescih prehitel glavne ključne besede trgovin ki ustvarjajo čez 500.000eur prometa letno, potem tudi to nekaj pove o mojem delu.

Moje trgovine so narejene izredno profesionalno in prilagojene optimalnim konverzijam.

In kdorkoli naroči izdelavo trgovine pri meni dobi vse kar je omenjeno zgoraj + vsako stranko tudi naučim kako lahko sama nadaljuje z grajenjem povezav, naročanjem zaloge, kako narediti targetirane Facebook oglase in še veliko več, s čemer pa se veliko agencij danes ne ubada razen če se jim plačuje še dodatno.

Lp

arhitekt
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 15 Sep 2015, 20:48

Re: AKCIJA -50% popust - Profesionalna izdelava spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a arhitekt » 03 Avg 2018, 21:22

Na voljo še 3 trgovine po znižani ceni, izdelava se lahko začne od 10.8. naprej.
 


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov