Prodam donosno projektno idejo

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
MatejVidic
Prispevkov: 1
Pridružen: 08 Maj 2017, 09:39

Prodam donosno projektno idejo

OdgovorNapisal/-a MatejVidic » 30 Avg 2017, 10:05

Zdravo,

oblikoval sem idejo za izvedbo projekta, ki spodbuja razvoj športa invalidov, zdaj pa bi to idejo prodal, saj mi je zaradi pomanjkanja časa ne bo uspelo izvesti.

Poleg ideje dobite še izdelan poslovni in finančni načrt ter načrt dela, ki vam bodo v veliko pomoč pri izvajanju. Možno je, da na projektu delate za poln delavni čas in se ga da razviti do te mere, da postane redna zaposlitev, lahko pa vam je tudi kot en-kraten zaslužek, ki ga opravite v prostem času. V vsakem primeru je projekt zanimiv za ljudi in gospodarstvo, kar smo že preizkusili, primeren pa je za komunikativno osebo, ki razume osnove marketinga in dela z računalnikom. Z delom se lahko začne takoj, za prvo prodajo pa ni potrebno veliko časa.

Projekt prodam za 2.000 €, v to ceno pa sta vključena tudi dva kontakta potencialnih investitorjev, ki v projektu vidita svoj strateški interes in bi bila pripravljena vložiti nekaj denarja.

Če bi vas zanimalo, mi pišite na mail vidic.matej17@gmail.com za več informacij. Prosim samo resni.

Lep pozdrav,
Matej
 

Robert69
Prispevkov: 3
Pridružen: 04 Jan 2019, 00:34

Re: Prodam donosno projektno idejo

OdgovorNapisal/-a Robert69 » 04 Jan 2019, 00:52

Živijo, a je zadeva še aktualna? Imam preko 50 do potankosti razdelanih zanimivih idej in tehničnih rešitev na različnih področjih in dnevno se mi pojavljajo nove in nove. Nekateri moji izdelki se že 20 in več let prodajajo na domačem in svetovnem trgu. Imam 25 letne izkušnje v mehatroniki in lahko sodelujem z vami kot svetovalec pri razvoju izdelka, proizvodnje, nabavi opreme, ... . Verjamem, da bo vsaj ena zanimiva za vas ali koga drugega, ki ga poznate in ki bi želel sodelovati. Moj kontakt: robertblackye@gmail.com


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov