Iščem poslovnega partnerja/investitorja

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
r_lodbrok
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Sep 2018, 22:03

Iščem poslovnega partnerja/investitorja

OdgovorNapisal/-a r_lodbrok » 13 Sep 2018, 14:39

Ogromno ljudi na tem forumu svoje poslovne ideje predstavlja kot izjemne, na koncu pa izveš da gre za neko banalno spletno trgovino ali kaj podobnega. To ni eden izmed teh scenarijev. Imam nekaj, kar je dostopno vsem, a nihče tega pravzaprav ne razume, kaj šele da bi pomislil na neskončen potencial aplikativnosti le-tega.

Vem, kako zadevo izpeljati. Imam ljudi, potrebne za uspeh. Posedujem znanje, nujno za razvoj.

Edino kar nimam, sta čas in kapital. Partnerja z zagonskimi sredstvi sem sicer nekaj časa nazaj že dobil, a je prišlo do nepremostljivih osebnostnih razlik med nama. Ker sem na ta denar močno računal, imam zdaj kar velik problem. Naj pojasnim.

Potrebujem namreč nič več kot 30.000 evrov. Zaradi svojega ozadja in socioekonomskih vplivov na žalost ne premorem niti tega, zame absurdno nizkega zneska. Imel sem težje življenje kot večina, zato je trajalo preden sem se lahko osvobodil vseh okov (družina, okolje itd.). Ko mi je končno uspelo vpostaviti neko ravnovesje v življenju (za kar sem moral v tujino) in sem začel precej dobro služiti ter sem bil že izjemno blizu temu, da si zagotovim dovolj denarja da vse izpeljem sam, se je zopet vse obrnilo na glavo. Iskreno ne vem kako bi to sploh opisal, če bi verjel vanjo, bi okrivil slabo srečo, a kar se je zgodilo lahko opišem zgolj kot serijo negativnih dogodkov, katere ni bilo moč predvideti - najprimernejši izraz bi bil "clusterfuck".

V trenutku ko to pišem, sem namreč zaradi last-minute umika prej omenjenega bivšega partnerja v katastrofalni finančni situaciji. Preden dobim kakšen odgovor, bom verjetno ostal tudi brez doma. Čudež je, da sem sploh zdržal tako dolgo.

Če to bereš, naj ti povem da tega ne govorim, ker želim da bi se ti smilil. Da sem prišel do te točke (kar tudi ni prvič), je bila moja odločitev oz. več njih. Hočem zgolj poudariti, kaj vse sem pripravljen storiti za dosego svojih ciljev ter koliko verjamem v to idejo. Kadarkoli bi lahko sprejel kakšno izmed mnogih služb, ki so mi bile ponujene, a ne bom. Vem, kaj lahko dosežem in nikoli več ne mislim delati za nekoga, ki ima polovico mojih možganov in nikakršne vizije. Morda zvenim arogantno, a verjamem da nas je kar nekaj, ki nam je slabo ob pogledu na nesposobneže, katerim gre v življenju veliko bolje.

Zaradi vsega omenjenega morda misliš, da izhajam iz položaja šibkosti. Motiš se. Moč prihaja od znotraj in ni odvisna od denarnice, avta ali oblačil. Jaz sem se že kot najstnik odločil, da bom šel za tistim, v kar verjamem in nikoli nisem pustil nikomur, da me vrže s tira. Poskušali pa so popolnoma vsi, na nek način. Torej, ker sem pripravljen biti tudi brezdomec, ti je lahko jasno, da to še ne pomeni da je priložnost na voljo vsakomur, ki ima omenjeni kapital.

Iščem osebo, kateri bom lahko zaupal. Morda imam mentaliteto "stare šole", a zaupanje je meni najpomembnejše v poslu. Navsezadnje, kako boš reševal vse prihodnje probleme, če obenem biješ bitko znotraj svoje hiše?

Poleg tega želim, da bi skrbel za finančne aspekte podjetja, torej temu primerno bo partner poleg zadovoljivega lastniškega deleža dobil tudi funkcijo finančnega direktorja - če je za to usposobljen, formalno ali neformalno. Vizija, smer, izvršne in odločitvene funkcije bodo ostale pri meni, a bo vsakršen vpogled spoštovan, dokler bo le osnovan na logični podlagi. Dobrodošle so tudi kakšne marketinške izkušnje, predvsem s področja digitalnega oglaševanja, niso pa pogoj.

Poleg omenjenega potrebuješ samo še malo intuicije in pa nekaj jajc - če to zadnje še kdo premore v današnjem svetu.

Zainteresirani mi pošljite sms na 040/391-783, nato se lahko dogovarjamo naprej.
Zadnjič spremenil r_lodbrok, dne 03 Mar 2019, 01:19, skupaj popravljeno 3 krat.
 

r_lodbrok
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Sep 2018, 22:03

Re: Iščemo poslovnega partnerja/investitorja/sponzorja

OdgovorNapisal/-a r_lodbrok » 26 Sep 2018, 11:42

Zaradi nepreglednosti v strukturi foruma naj poudarim, da je zgoraj omenjena ponudba/razpis aktualen s 3.3.2019
Zadnjič spremenil r_lodbrok, dne 03 Mar 2019, 01:16, skupaj popravljeno 1 krat.

brradock1984
Prispevkov: 2
Pridružen: 30 Okt 2018, 14:11

Re: Iščemo poslovnega partnerja/investitorja/sponzorja

OdgovorNapisal/-a brradock1984 » 30 Okt 2018, 14:12

spostovani

zanima me vas projekt,
prosim za vec informacij na niksa@vote-ing.si

lp
niksa

tsebo
Prispevkov: 2
Pridružen: 29 Nov 2018, 20:00

Re: Iščemo poslovnega partnerja/investitorja/sponzorja

OdgovorNapisal/-a tsebo » 29 Nov 2018, 20:01

pozdravljeni,

Ali je še aktualno, če ja mi lahko posredujete več info

lp

chrissss
Rookie
Prispevkov: 6
Pridružen: 01 Feb 2016, 14:27

Re: Iščemo poslovnega partnerja/investitorja/sponzorja

OdgovorNapisal/-a chrissss » 10 Dec 2018, 10:27

Pozdravljeni

se zanimam za projetk. Mi lahko več informacij posredujete na modri.team@gmail.com

Hvala vnaprej
 

MatijaZ
Rookie
Prispevkov: 12
Pridružen: 07 Nov 2013, 00:46
Kontakt:

Re: Iščemo poslovnega partnerja/investitorja/sponzorja

OdgovorNapisal/-a MatijaZ » 03 Mar 2019, 00:52

A to je še aktualno?
Al sem spet prepočasen?


Zadnjič obnovil r_lodbrok, dne 03 Mar 2019, 00:52.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov