PRODAM: Opremljen poslovni prostor za grafično in reklamno dejavnost

Prodajanje, kupovanje, nudenje storitev, prodaja podjetij in spletnih strani, ponujanje dela.
Vektor
Prispevkov: 1
Pridružen: 31 Okt 2018, 21:06

PRODAM: Opremljen poslovni prostor za grafično in reklamno dejavnost

OdgovorNapisal/-a Vektor » 31 Okt 2018, 21:27

V Domžalah prodam opremljen poslovni prostor za grafično dejavnost v skupni izmeri cca. 50m2 (pritličje - 37m2 in galerija - 13m2). Nahaja se v pritličju poslovne stavbe v bližini Osnovne Šole Domžale.

Prostor se je uporabljal za grafično dejavnost (reklamne table in napisi, izrez samolepilnih folijskih grafik, velikoformatni tisk, car wrapping, itd...) in je opremljen z grafičnimi stroji ter praktično že pripravljen za interesenta, ki se ukvarja ali bi se rad ukvarjal z reklamno industrijo.

Po dogovoru so možne vse kombinacije: nakup posl. prostora in strojne ter ostale opreme, ki je že v poslovnem prostoru in je vse že pripravljeno za nadaljevanje opravljanja grafičnih storitev. Nakup samo poslovnega prostora ali nakup samo strojne opreme.

Komplet oprema za grafično-reklamno dejavnost obsega:
- Rezalnik folije MUTOH Ultima SC-1400D (z optičnim čitalcem)
- Velikoformatni ECO-solventni tiskalnik MUTOH ValueJet 1204 (z navijalcem folije)
- velika in masivna delavniška miza 3x2m (6m2 delovne površine!!!)
- različni repromateriali (samolepilne folije, termo folije,...)

Poslovni prostor je primeren je tudi za različne trgovske ter storitvene dejavnosti, pisarno, poslovalnico, agencijo, salon oz. ostale tihe dejavnosti. Nad poslovnim prostorom je galerija - prostor za manjšo pisarno ali čajno kuhinjo. Lokal ima vse potrebne priključke. V prostoru (pritličje) je možen tudi takojšen direkten priklop na vodno omrežje (primerno za frizerski salon, kozmetični salon, ipd...). Direkten dostop do parkirišča, souporaba sanitarij. Stroški se gibljejo okrog 90-100EUR/mesec oz. 130-160 EUR/mesec v zimskem obdobju.

Za več info, slike opremljenega posl. prostora in ceno dosegljiv preko zasebnega sporočila na forumu ali na tel: 031/261-900
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost