Iščem mentorja/ponujam delo

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
Tonkogo
Prispevkov: 1
Pridružen: 28 Okt 2013, 09:40

Iščem mentorja/ponujam delo

OdgovorNapisal/-a Tonkogo » 04 Dec 2018, 00:43

Pozdravljeni vsi.

Kot piše v naslovu iščem podjetniškega mentorja in sem v zameno pripravljen ponuditi delo. Trenutno sem mlad zaposlen v mednarodno uspešnem podjetju, ampak vse bolj ugotavljam, da me vleče na svojo podjetniško pot. Ker pa mislim, da moram pred tem pridobiti še kakšne izkušnje, sem se odločil, da pišem še na tale forum. Star sem pod 30 let - ampak nad 25 :), odraščal sem na kmetiji, kjer sem tudi prvič izkusil to svobodo, ki jo sedaj vedno iščem :). Kar se tiče formalnega šolanja sem zaključil magisterij v naravoslovni smeri, tekom katerega sem opravil izmenjavo in pisal magistrsko nalogo v Švici, kar pa se tiče življenjskega šolanja pa lahko povem, da sem kar "veliko" potoval izven meja naše dežele, v katero se vedno rad vračam in sem mnenja, da se da tudi tukaj uspet, če se zadev lotiš na pravi način. Zelo pomemben mi je prosti čas, v katerem plešem, skrbim za telesno fizično in psihično pripravljenost ter na splošno rad spoznavam nove zadeve (knjige, potovanja itd.).

Ideje, ki bi jo hotel udejanjiti, še nimam v celoti razdelane (jih imam nekaj :)) si bi pa vseeno rad nabral izkušnje iz tega področja preden se lotim samostojnega podviga :).


Kaj lahko sam ponudim:

- delavnost in požrtvovalnost
- učljivost
- premišljenost
- odzivnost
- kreativnost
- poštenost
- znanje z naravoslovnega področja (biologija, kemija...)
- zelo dobro znanje angleškega jezika
- dobro znanje srbohrvaškega jezika
- ostale lastnosti, ki jih ne bom vseh tukaj našteval, se pa lahko kasneje pogovorimo o njih


Kaj mi je pomembno:

- da se vizija podjetja sklada z mojo lastno
- legitimnost podjetja
- da se spoštuje moj "prosti" čas - vem da se to pri podjetništvu prepleta z delom, ampak predvsem to, da si ga lahko sam razporejaš
- možnost osebnega/profesionalnega/podjetniškega/kakršnegakoli napredka

V kolikor kdorkoli vidi kakšno možnost sodelovanja bi bil vesel zasebnega sporočila, kjer lahko posredujem tudi svoje reference in se lahko pogovarjamo dalje.

Tudi ideje in komentarji so dobrodošli.

Hvala že vnaprej.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov