Ni me zmotilo to za odstranitev podpisa, me je pa spomnilo, saj sem to pripombo želel podat že nekajkrat pa sem raje pustil vse skupaj.
Meni osebno MP ni niti konkurenca niti mi odžira karkoli kar sem ustvarjal do sedaj.
Če MP spletne strani niso komercialna reč, potem bi človek pričakoval da so brezplačne pa nekako niso kajne? V takem primeru bi človek pričakoval, da samo med naštetimi partnerji piše da preko MP kode dobi stranka nek % popusta ne bi pa kar tako imel svojo kategorijo MP spletne strani
No saj itak vi delate kakor vam je volja in sploh ne mislim debatirat in lahko moje mnenje ignoriraš brez slanih šal o plačljivem računu in vsem tem. Na prvem ali drugem predavanju o računovodstvu sem seveda bil in je zadeva bila bolj komercialna kot karkoli drugega. O enostavnem knjigovodstvu naprimer nisem izvedel nič, ker tista podjetja, ki so to predstavljala seveda delajo na višjem nivoju in vabijo stranke v dvostavno (beri nepotrebno za večino začetnikov). Toliko o predavanjih.
Če bi želeli dati zanimiva in uporabna predavanja bi organizirali nekaj v smislu
1. Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo
2. Kako voditi svoje dvostavno knjigovodstvo
3. Kako sestaviti bilanco za enostavno knjigovodstvo
itd...
Verjemi, da bi bilo tako bolje z npr 50€ plačila kot pa takole zastonj in precej neuporabno, saj od dveh ur predavanj ko sem jaz bil je bilo ena ura Minimaxa ostalo pa dvostavno računovodstvo kot sem povedal.
Razen na MP dogodku sem bil povsod drugje tam, kjer se je plačalo zato naj te to ne zmoti

še isti dan kot na MP dogodku sem bil na plačljivem predavanju pri podjetju Data d.o.o. kjer se plača.
GreKom, tukaj ne gre za razpad niti za kako drugo reč saj nimam nič pri tem in sem le podal svoje mnenje, ki že nekaj časa kroži po moji glavi

verjetno je le neprimerna tema.