Forum Zavoda mladi podjetnik - podjetništvo, samostojni podjetnik, s.p., d.o.o., poslovni načrt, popoldanski s.p.
Vabimo vas, da se nam pridružite na novem forumu: http://forum.mladipodjetnik.si/mp/.
Vsi, ki imate uporabniško ime starejše od enega tedna se vam ni potrebno še enkrat registrirati!
Stari forum bo še vedno na voljo za ogled kot arhiv, ne bo pa več možno dodajati novih tem in sporočil.
V primeru težav nas kontaktirajte!

z lepimi pozdravi -- ekipa mladipodjetnik.si

Thread Tools
Old 12-14-2009, 10:44 AM   #11
GreKom
Fizični delavec

Ok, sem prisluhnil in obdelal stran. Hvala za nasvete. Moram samo še avto spolirat, peso nahranit, pa par lepih fotk naredit.

Kako se vam zdi sedaj?
Old 12-14-2009, 11:41 PM   #12
Borut Borštnik
Zavod mladi podjetnik

Borut Borštnik's Avatar

Nekoliko bolje. Ampak stran rabi še malo dela.

PS: Prosim, da odstranis podpis za izdelavo spletnih strani.
Borut Borštnik is offline  
Old 12-15-2009, 06:47 PM   #13
gogy
Vodja projektov

Borut, meni so zadeve pri MP vsak dan za drobtinico manj všeč.

Loteva se me namreč občutek, da MP počasi postaja podjetje, ki bo kaj kmalu storitveno in ne več zavod, vendar si pot utrjuje preko zavoda. Sedaj so tu že računovodstvo, spletne strani, podjetniške storitve, le kaj lahko pričakujemo v prihodnje?
gogy is offline  
Old 12-15-2009, 07:01 PM   #14
Borut Borštnik
Zavod mladi podjetnik

Borut Borštnik's Avatar

Gogy hvala za pripombo. Bomo ustvarili poseben plačljiv račun zate brez reklam in z necenzuriranim forumom. Lahko dobiš tudi račun za udeležbo na naših bodočih izobraževanjih, če želiš.

Sicer pa podpis ni bil odstranjen zaradi MP spletnih strani (predvidevam, da te je to zmotilo) pač pa zaradi tega, ker že imamo partnerja za izdelavo spletnih strani. Nam je vseeno koliko MP strani se proda, ker to ni komercialna zadeva. Podobno kot MP računovodstvo in MP paket za začetnike.
Borut Borštnik is offline  
Old 12-15-2009, 07:06 PM   #15
GreKom
Fizični delavec

Mah, mene ne moti. Sem tu pridobil ogromno nasvetov in znanja. In sem tudi brez problema odstranil povezavo.

Itak sem sam naredil napako, ker nisem prebral navodil ali vprašal za dovoljenje.

Pa lepo prosim, dajte to kulturno predebatirat. Sem že prevečkrat na forumih ob podobnih nesoglasjih doživel razpad ekipe ali pa odhod aktivnih članov. In to nikoli ni zgledalo lepo. (hmmm, se vidi, da sem bil moderator na preveč forumih. Zdaj že tu bluzim....)
Old 12-15-2009, 07:22 PM   #16
gogy
Vodja projektov

Ni me zmotilo to za odstranitev podpisa, me je pa spomnilo, saj sem to pripombo želel podat že nekajkrat pa sem raje pustil vse skupaj.

Meni osebno MP ni niti konkurenca niti mi odžira karkoli kar sem ustvarjal do sedaj.

Če MP spletne strani niso komercialna reč, potem bi človek pričakoval da so brezplačne pa nekako niso kajne? V takem primeru bi človek pričakoval, da samo med naštetimi partnerji piše da preko MP kode dobi stranka nek % popusta ne bi pa kar tako imel svojo kategorijo MP spletne strani

No saj itak vi delate kakor vam je volja in sploh ne mislim debatirat in lahko moje mnenje ignoriraš brez slanih šal o plačljivem računu in vsem tem. Na prvem ali drugem predavanju o računovodstvu sem seveda bil in je zadeva bila bolj komercialna kot karkoli drugega. O enostavnem knjigovodstvu naprimer nisem izvedel nič, ker tista podjetja, ki so to predstavljala seveda delajo na višjem nivoju in vabijo stranke v dvostavno (beri nepotrebno za večino začetnikov). Toliko o predavanjih.

Če bi želeli dati zanimiva in uporabna predavanja bi organizirali nekaj v smislu

1. Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo
2. Kako voditi svoje dvostavno knjigovodstvo
3. Kako sestaviti bilanco za enostavno knjigovodstvo
itd...

Verjemi, da bi bilo tako bolje z npr 50€ plačila kot pa takole zastonj in precej neuporabno, saj od dveh ur predavanj ko sem jaz bil je bilo ena ura Minimaxa ostalo pa dvostavno računovodstvo kot sem povedal.

Razen na MP dogodku sem bil povsod drugje tam, kjer se je plačalo zato naj te to ne zmoti še isti dan kot na MP dogodku sem bil na plačljivem predavanju pri podjetju Data d.o.o. kjer se plača.

GreKom, tukaj ne gre za razpad niti za kako drugo reč saj nimam nič pri tem in sem le podal svoje mnenje, ki že nekaj časa kroži po moji glavi verjetno je le neprimerna tema.
gogy is offline  
Old 12-15-2009, 07:32 PM   #17
GreKom
Fizični delavec

Hvala za odgovor gogy.

Me pa zanima, kdo si je zmislo to zanimivost...

Pri sporočilu št. 13 si nesrečnik. Sem skoraj s stola pado. Najprej gledam... Koji vrag nesrečnik? Se je kdo pošalil z mano?

Nato pa pod advanced member search grem gledat in ugotovim, da vsi s številom sporočil 13 padejo pod nesrečnike.

Hvala, sem se res od srca nasmejal

Aja, pa še nekaj... V angleščini:

This topic has been officially hijacked

(tak, pa sem spet fizikalc)
Old 02-07-2010, 02:46 PM   #18
horch
Fizični delavec

Sej vem, da je tema že nekaj časa stara ampak kljub temu - vsem ki delate spletne strani priporočam, da pri imenu datoteke .html (npr. kontakt.html) ne uporabljate tako kot je uporabil avtor te teme, in sicer: page6.html.

Čimveč uporabljajte dejanske naslove in se izogibajte takim označevanjem (page2.html itd).

Majčkeno pripomore k boljšemu rangiranju pri spletnih iskalnikih + bolj resno in prav je za pogledat.
horch is offline  
Old 02-07-2010, 03:02 PM   #19
GreKom
Fizični delavec

Hvala za nasvet. Bom upošteval. Sicer pa to gledajo samo tehničarji

Normalni stranki je vseeno kaj piše v gornji vrstici.
Old 02-07-2010, 03:29 PM   #20
Tomcater
Vodja projektov

@GreKom: se pa pošteno motiš.

Thread Tools

Posting Rules