Brezplačni portal za izvajalce storitev

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
DrFixter
Prispevkov: 3
Pridružen: 07 Jan 2022, 19:27

Brezplačni portal za izvajalce storitev

OdgovorNapisal/-a DrFixter » 07 Jan 2022, 20:00

Pozdravljeni,

v podjetju Reb d.o.o. https://www,reb.si smo za vas izdelali portal za objavljanje storitev in tudi za vse iskalce izvajalcev storitev na spletnem naslovu https://www.tipi-top.si. Objavljanje in povpraševanje je seveda brezplačno in brez omejitev za vse !

Ste ponudnik storitev?
Kakšne storitve nudite?
Portal tipi-top.si je napredni poslovni iskalnik storitev. Svoje podjetje in ponudbo lahko na enostaven in pregleden način predstavite svoji ciljni publiki, si povečate prepoznavnost, pridobite večje število povpraševanj in povečate svoj posel!

To je način oglaševanja, ki ni agresiven, vam daje visoko mero kredibilnosti, in vam na ugoden način zagotovi reden pritok strank. Dejstvo je, da ljudje iščejo vse produkte in storitve večinoma preko interneta, in ne preko oglasov v časopisih in televiziji.
Iščete ponudnika storitev?
Oddaj povpraševanje. Vpišite vaše kontaktne podatke na obrazcu povpraševanje in prejeli boste ponudbe od izbranega ponudnika.

Povpraševanje lahko izpolnite in pošljete izbranemu ponudniku v manj kot 1 minuti.
https://www.tipi-top.si/PONUDNIKI/

Ne izgubljajte časa z iskanjem! Pridobite ponudbe lokalnih ponudnikov
Ko potrebujete storitev, izberite ponudnika in pošljite povpraševanje in kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Naša vizija
Zagotavljamo uspešno širjenje poslovanja na spletu in pospeševanje prodaje.
S poznavanjem podjetniških izzivov v oglaševanju poskrbimo, da kupci najdejo in izberejo vaše ponudbe.
Najpopularnejše TIPI-TOP ponudbe

Fasade in Fasaderstvo
Vsi izvajalci s področja Fasade, Fasaderstvo v Sloveniji, fasaderji z izkušnjami in referencami. Dober fasader se bo našel tudi za vas. Najpomembnejši del stavbne izolacije je seveda fasada, saj ima veliko površino in služi kot dober izolator toplotne energije.

Gradbeni nadzor
Ob gradnji in obnovi vam bo gradbeni nadzor delo olajšal, zato je sama izbira zanj zelo smiselna, saj je od njega odvisen končni produkt. Gradbeni nadzor je opravljanje strokovnega nadzorstva na gradbišču, s katerim se preverja, ali se gradnja izvaja po projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja, na podlagi katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje in nadzoruje kvaliteta izvedenih del, gradbeni proizvodi, drugi materiali, inštalacije in tehnološke naprave, ki se vgrajujejo v objekt in ali se pri izvajanju del spoštujejo dogovorjeni roki izgradnje.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost