Sodelovanje s spletnim portalom, ki nudi informacije o zdravstvenih storitvah

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
ZorcElp
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Dec 2016, 17:39

Sodelovanje s spletnim portalom, ki nudi informacije o zdravstvenih storitvah

OdgovorNapisal/-a ZorcElp » 05 Jan 2017, 12:23

Smo portal Čakalne dobe http://www.cakalnedobe.si, ki združuje informacije za naročanje zdravstvenih storitev na napotnico. Osnovna ideja portala je preprosta: obiskovalcu z napotnico za zdravstveno storitev, na enem mestu in na čim bolj prijazen način omogočiti dostop do vseh informacij, ki so potrebne za hitro izbiro ustreznega izvajalca zdravstvene storitve, ter seveda uspešno rezervacijo le-te. V bistvu gre za alternativo Nacionalnemu inštitutu za javno zdravje (NIJZ), ki na nacionalni ravni objavlja podatke o čakalnih dobah izvajalcev zdravstvenih storitev na napotnico. Poleg tega objavljamo tudi zanimive članke iz področja alternativnega zdravljenja, osebnostne rasti in zdrave prehrane. Več o portalu si lahko preberete tukaj: http://www.cakalnedobe.si/predstavitev.html

Portal je začel delovati pred enim letom in je zelo dobro sprejet pri obiskovalcih. Brez kakšnega večjega vlaganja v oglaševanje smo v enem letu dosegli cca. 35.000 obiskov oziroma 85.000 ogledov strani na mesec, pri tem pa je potrebno poudariti, da gre tukaj za zelo ciljno usmerjeno populacijo obiskovalcev - dobrih 95% jih išče zdravstvene storitve. Pri obiskih beležimo konstantno rast, tako da lahko realno pričakujemo podvojitev obiskov oziroma ogledov strani v prvi polovici letošnjega leta. Poleg tega smo še vedno dokaj neznan portal, zato je rezerv za dvig obiska vsekakor še veliko.

Najlažje delo smo torej naredili, sedaj pa smo prišli do težjega dela - do trženja, predvsem oglasnega prostora (lahko pa tudi česa drugega, smo seveda odprti za ideje). Pravega tržnika nimamo, zato ga v tem trenutku iščemo. Možnosti za oglaševanje so dobre, kot sem že omenil, gre za zelo ciljno usmerjeno populacijo obiskovalcev, ki so zanimivi predvsem za (zdravstvene) zavarovalnice, za vse produkte in storitve vezane za zdravje (klasične in alternativne), velik potencial pa je tudi v oglaševanju plačljivih zdravstvenih storitev - tudi (mogoče celo predvsem) izvajalcev drugih držav bivše Jugoslavije (Hrvaška, Srbija,...), kjer so plačljive zdravstvene storitve cenejše kot pri nas. Možnosti je torej res ogromno, treba se je samo lotiti tega na pravi način.

Če ima torej kdo izkušnje (podjetje ali posameznik) iz tega področja in mogoče celo kakšne zveze kje, potem je seveda dobrodošel za nadaljnje pogovore. Tudi, če ima kdo kakšno drugo idejo za sodelovanje, je seveda dobrodošel - ali pa kakšen nasvet, mogoče poznate koga, ki bi bil dober za to...

Druga možnost sodelovanja, ki jo iščemo, je mreženje – če imate kakšen produkt ali storitev, predvsem iz področja klasičnega ali alternativnega zdravljenja, osebnostne rasti ali zdrave prehrane, ste vabljeni, da se preko zanimivih člankov, ki jih objavimo na našem portalu, predstavite našim obiskovalcem. V tem primeru gre seveda za brezplačno objavo članka, ki pa ne sme biti klasično oglaševalski, podpišemo pa vas z nazivom poslovnega subjekta, logotipom in bližnjico do vaše spletne strani.

Možnosti za sodelovanje je torej ogromno, kontaktirajte me in se dogovorimo za sestanek…
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost