Iščem soinvestorja za doživljajski podeželski penzion v Prlekiji

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
MOJKUKERLI
Prispevkov: 2
Pridružen: 21 Sep 2017, 09:37

Iščem soinvestorja za doživljajski podeželski penzion v Prlekiji

OdgovorNapisal/-a MOJKUKERLI » 21 Sep 2017, 10:48

Pozdravljeni ,
upam,da končno najdem pravo osebo, ker že počasi ne vem več, kam se še naj obrnem, zmeraj ta ljubi denar. Počutim se počasi kot Jennifer Lavrence v filmu Joy.
sem v fazi prijave na razpis P1+2017. Izpolnjujem vse pogoje, Sem MSP in pridobim 80% garancijo sklada. Pripravljen imam poslovni in načrt trženja in iščem banko, s katero bom uredila financiranje. Ker ni lastnih sredstev ( lani sem izplačala bivšemu hišo in vzela kredit, tako,da sem na 0) moram pa razliko 20% zagotoviti sama.To je 80.000 EUR. Te bom priglasila z obratnimi sredstvi, saj dejavnost pričnemo v tem letu-začetek decebra, po finalizaciji, če seveda uspem rešiti kredit. Z strani Slovenskega Podjetniškega Sklada so mi priporočili, da priglasim obratna sredstva kot svoj lastni vložek..Tako bom že imela prilive, ki predstavljajo moj finančni vložek.
Z financiranjem bom kupila nepremičnino (objekt je že deloval uspešno do 2013 in se je z razhodom partnerjev zaprl) in dokupila manjkajoči inventar in opravili potrebna popravila za odprtje.
Penzion ima kapacitete za skupine do 150 gostov v kletnih prostorih, 80 gostov v jedilnici v pritličju, in 6 sob za prenočitve z skupno 20 ležišči.
Ponudba bo temeljila na celoletnem dogajanju v povezavi z lokalnimi kmetijami in društvi, pripravljali bomo prireditve ( 1.januar, pust, velika noč, binkošti, šolske počitnice itd, imam pripravljen in izdelan celoletni prireditveni koledar.) z pridihom tradicionalnosti in animacije za različne starostne skupine z poudarkom na otrocih in starejših.
Sodelovala bom z tujimi avtobusnimi podjetji, društvi, upokojenci, (kosila), prirejali bomo plesne večere za odrasle, prostori so idealni za gostitev skupin...jubileji, rojstnodnevna praznovanja,, poroke itd. V ponudbi bo domača tradicionalna hrana. Uredili bomo butično trgovino za nakup domačih izdelkov, bučna olja, peciva, žganje itd. Sama lokacija je zelo atraktivna saj se nahaj v neposredni bližini Bioterm.
Sama sem domačinka, in poznam vse ljudi ter živim 5 km oddaljeno od same lokacije objekta.Izhajam iz gostinske družine, sem bila 12 let samostojni podjetnik v Nemčiji (vodila, nadzorovala in organizirala delo so 50 oseb), delala 2 leti v turizmu po vrnitvi v Slovenijo , zadnjih 6 let pa sem skrbnik tujih strank v mednarodnem podjetju vendar želim nazaj v svoje področje, to je turizem in gostinstvo. Iz tega razloga je celotna zgodba kombinacija gostinstva in dogodkov, ki pritegnejo širšo populacijo. Požela sem veliko pozitivnih povratnih informacij, ko sem iskala financiranje pri Tujih in naših bankah, preden sem sem začela postopek prijave na razpis. Navdušenje je bilo s strani Slovenskega Podjetniškega Sklada in vseh ostalih, kjer sem se predstavila (MOS Celje 2017 Skupnost Slovenskih Podjetnic). Ker pa ne razpolagam z lastnimi sredstvi iščem soinvestorja, ki je pripravljen vložiti v enkraten projekt in vizijo.
Kaj potrebujem: Nujno potrebujemo ali prehodno posojilo za dobo 1 leta v višini 20.000 EUR za ureditev potrebnih formalnih stvari (dokumentacije, cenilca, ara, in postopkov, ki jih ne moremo financrati iz razpisnih sredstev in jih moramo plačati že prej)
ali pa posojilo v višini 80.000 EUR za začetne investicije , da z tem zagotovim lastna sredstva, saj ni 100%, da bom prI banki našla posluh.
Ker imam zadnji rok, da se prijavim na razpis 15.10. 2017 upam, da najdemo nekoga, ki je pripravljem investirati v turizem. Objekt je bil v času delovanja ocenjen na tržno vrednost 750.000 EUR, in bo z načrtovanim projektom v obdobju 2-3 let presegel vrednost .
In sedaj iščem rešitev, da lahko celotno zgodbo izpeljem. Vem, da bo zgodba uspešna, ker imam dovolj izkušenj iz vseh področij, ki jih tu rabim. Tiste, ki pa jih nimam, pa imam ekipo, z katero jih lahko zagotovim. Res sem na dolgo napisala, ampak, mislim, upam, da se najde nekdo, ki me lahko usmeri na pravi naslov oz., ki bi ga zanimala moja ideja in vizija in bi bil pripravljen postati moj partner,kot investor seveda.
Več info lahko pošljem na zs, mail oz. me pokličete na 031 219 129 Monika Vrbnjak
Hvala
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost