Stran 1 od 1

AR & VR rešitve, VR trgovine, 3D modeliranje, animacija

Objavljeno: 29 Apr 2019, 16:05
Napisal/-a 3D Design Media
3D Design Media ponuja celostne grafične rešitve na področju tiskovin in spletnega oblikovanja. Rešitve iz sveta obogatene in navidezne resničnosti, svetu dajemo novo vsebino in obliko. Soočamo se tudi z rešitvami iz sveta 3D okolja, animacije in 3D upodabljanja. Video in fotografija nam nista tuja, združujemo pa ju z drugimi storitvami..

OBOGATENA RESNIČNOST
Za vas izdelamo aplikacijo na osnovi obogatene resničnosti, ki bo obogatila vaš produkt in svet vaših strank. Naj vaše stranke doživijo povsem novo uporabniško izkušnjo z obogatitvijo vaših vsebin.
=> video predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=3aZXGSAI03Y

NAVIDEZNA RESNIČNOST
Glede na vaše načrte/skice/slike pripravimo virtualno okolje skozi katerega se lahko sprehodite in si ga ogledate kako bi le-ta izgledal v resničnem svetu. Stopite v korak s prihodnostjo.

3D MODELIRANJE
Za vas izdelamo najrazličnejše 3D modele glede na vaše želje. Naj vaša 2D skica, slika ali načrt dobi pravo obliko, in s tem končno želeno podobo.

ANIMACIJA
Glede na podan scenarij vam izdelamo animacijo za vaš izdelek, storitev ali dogodek. Skupaj z vami bomo izdelali izdelek, ki bo v celoti predstavljal tisto kar želite in boste nanj ponosni.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Za vas kvalitetno in strokovno oblikujemo najrazličnejše grafične oblike – od celostne grafične podobe, logotipa do posameznih grafičnih oblik. Od prve pike do estetske končne grafične oblike.

VR TRGOVINE
VR Trgovina spreminja način nakupovanja, saj omogoča virtualni sprehod skozi spletno trgovino ter veliko lažji pregled nad izdelki, ki jih posamezno podjetje ponuja. Takšna trgovina ponuja popolnoma novo (poglobljeno) izkušnjo ob nakupovanju.

Spletna stran: https://vizualno-oblikovanje.si/

Re: AR & VR rešitve, VR trgovine, 3D modeliranje, animacija

Objavljeno: 08 Maj 2019, 10:40
Napisal/-a mnovak
Z veseljem vas kontaktiram, ko bomo potrebovali te napredne storitve. Zanima me ali je v vaši ponudbi tudi 3D tisk?

Re: AR & VR rešitve, VR trgovine, 3D modeliranje, animacija

Objavljeno: 19 Maj 2019, 21:01
Napisal/-a 3D Design Media
mnovak napisal/-a:Z veseljem vas kontaktiram, ko bomo potrebovali te napredne storitve. Zanima me ali je v vaši ponudbi tudi 3D tisk?


Pozdravljeni,

imamo možnost tudi 3D potiska posameznih elementov oz. 3D modelov, ki jih lahko tudi pripravimo, torej zmodeliramo

Hvala
Lep pozdrav
3D Design Media