Lep pozdrav vsem!

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
Blaz79

Lep pozdrav vsem!

OdgovorNapisal/-a Blaz79 » 21 Jun 2011, 09:52

Živijo,

naj se na hitro predstavim ... S podjetništvom se ukvarjam približno dve leti. Prej sem se nekaj let med študijem igral z internetnim marketingom (predvsem affiliate marketing), sedaj pa s prijateljem dve leti vodiva podjetje, katerega glavni cilj je ljudem predstaviti in omogočiti možnosti samopomoči pri različnih zdravstvenih in psiholoških težavah. Sama sva iz naravoslovnih in medicinskih vod. Zbrala sva strokovnjake, ki so nama pomagali ustvariti različne video predstavitve. Zaenkrat v Sloveniji trživa predvsem DVD-je in online video predstavitve za samoizvajanje akupresure. Največji uspeh ima DVD za hujšanje in DVD za glavobol.

Sedaj vse sile usmerjava v promocijo in izvedbo seminarjev na to temo.

erbi
Pripravnik
Kontakt:

Re: Lep pozdrav vsem!

OdgovorNapisal/-a erbi » 22 Jun 2011, 11:19

Zanimivo, samo da bodo stranke. Pri meni pa je tako, da ko obiščem tako spletno stran (dizajna in formata) se mi takoj v glavi prižge lučka, da nekaj ne štima in še v isti sekundi zapustim stran.

Blaz79

Re: Lep pozdrav vsem!

OdgovorNapisal/-a Blaz79 » 28 Jun 2011, 08:56

Ja, žal je tako, da je težko ugajati vsem. Čeprav si v našem primeru (če imaš kakšne od naštetih težav) s takojšnjo zapustitvijo strani dejansko narediš škodo, ker akupresura zelo dobro odpravi te težave, je res, da večinoma podobne strani dobesedno prodajajo zrak.

Stestirali smo veliko formatov/dizajnov - od lepih, grdih, slabo napisanih, dobro napisanih, amatersko izgledajočih in profesionalno dizajniranih in žal je trenutni format daleč prekašal vse ostale. Naš cilj je čim več ljudem omogočiti dostop do teh tehnik.

Hvala vseeno za konstruktivno kritiko in brez skrbi, s testiranjem še nismo zaključili ;)

Lep pozdrav.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov