Še jst še jst :)

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
NejcH85

Še jst še jst :)

OdgovorNapisal/-a NejcH85 » 24 Feb 2012, 14:56

Zdravo!
Moje ime je Nejc, prihajam iz Škofje Loke, star sem 26let. Kljub svojim letom imam že kar nekaj podjetniških izkušenj - že 8 let z očetom uspešno vodiva zasebni zobotehnični laboratorij v katerem se ukvarjamo s keramičnimi rekonstrukcijami,zobnimi luskami,individualnimi plombicami ali inlayi, implantologijo,itd.Sedaj sem se usposobil za samostojno pot, evo ena fotka iz moje "pisarne" http://shrani.si/f/2Z/eI/3VDr7DzN/pict2358.jpg
Poleg omenjenga posla se ukvarjam še s številnimi stvarmi, preizkusil sem se tudi v trgovanju na medvalutnem trgu forex, kjer je najprej zgledalo obetavno, potem ne več tako..klasika :) V prostem času tudi rad odigram kakšno igro internetnega pokra. Veliko se ukvarjam tudi s športom, najraje bordam in sem tudi ustanovni član ekstremno-športnega kluba Mungo (www.mungo.si). Ukvarjamo se z organizacijo tekmovanj,snemanja filmčkov, predvsem pa smo ponosni, da smo izvajalci snežnega parka za smučarski center Cerkno.
Veseli me tudi joga in meditacija, ki se mi zdi ključnega pomena v teh norih časih..
Na forum Mladipodjetnik sem se vpisal, da bom na tekočem s stvarmi iz sveta podjetništva in pa zaradi tega, da bom lahko predstavil svojo najnovešjo poslovno priložnost. Ampak prej moram napisati 10 prispevkov :D Če pa koga že prej zanima mi pa lahko piše na zs. Tolk zaenkrat, veliko uspehov vam želim na vseh področjih! lp Nejc

Borut Borštnik
MP strokovni sodelavec

Re: Še jst še jst :)

OdgovorNapisal/-a Borut Borštnik » 25 Feb 2012, 21:55

Dobrodošel na forumu!

Priporočam ti, da se prijaviš še na MP e novice.... najdeš povezavo na portalu.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost