Besede so moje orožje :)

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
ronja
Rookie
Prispevkov: 6
Pridružen: 04 Jun 2014, 10:08
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Besede so moje orožje :)

OdgovorNapisal/-a ronja » 19 Jun 2014, 13:16

Ker se na tem forumu skriva veliko zanimivih ljudi, sem se odločila, da tudi sama postavim na ogled mojo zgodbo.

Pred kratkim sem diplomirala in se podala na trg dela na svoj način. Vedno sem vedela, da 9h-17h ni urnik zame, da o rutini ne govorimo! Rutina ubija mojo kreativnost, saj rabim dinamiko, izzive in nepredvidljivost, najbolj pa uživam takrat, ko sem v gužvi, ker sem takrat veliko bolj efektivna (kot sem prav v tem trenutku :) )

Ne spomnim se, kako se je točno zgodilo, ampak beseda je moje orožje že od mladih nog. V osnovni šoli sem se trudila, da bi spise pisala čim slabše, da mi jih ne bi bilo treba brati pred razredom, pa mi to ni najbolje uspevalo :) Študij primerjalne književnosti je bil potem logično nadaljevanje, ki mi je približno nekje na polovici ponudil dve možnosti: ali nadaljujem z novinarskim delom in boemskim življenjem ali hm.....

Ostalo je pri hmmm...dokler nisem iz dolgčasa začela pisati in popravljati vsebine na spletnih straneh znancev in prijateljev, ki za SEO sploh še niso slišali, potem so njihovi prijatelji rabili nekoga, ki bi jim napisal kakšen zanimiv prispevek in obnovil content. Pa potem so prijatelji do prijatelj rabili nekaj.... in tako je čez nekaj časa nastal http://www.ekontekst.si, kjer se vsak dan trudimo najti prave besede za vsebino na vaši spletni strani, podporne bloge, opise, SEO članke itd.. In pri tem uživamo - bolj kot se vam zdi nemogoče, večji izziv nam to predstavlja!

Navdušena sem nad vsem, kar je povezano s spletom, SEO in SEM, vsebinskim marketingom, e-commercom, redno se udeležujem takih in drugačnih seminarjev, ki so povezani s to temo in tako dopolnjujem svoje znanje.

Če boste kadarkoli potrebovali nasvet v zvezi z vsebino vaše spletne strani ali čim podobnim, me brez problema kontaktirajte. Vedno rada priskočim na pomoč!
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost