Lektoriranje, prevajanje, pisanje različnih besedil in poučevanje

Zanima nas kdo ste in kaj delate. Morda najdemo možnosti za sodelovanje.
sanjica
Prispevkov: 2
Pridružen: 15 Dec 2015, 20:32

Lektoriranje, prevajanje, pisanje različnih besedil in poučevanje

OdgovorNapisal/-a sanjica » 15 Dec 2015, 20:48

Pozdravljeni,

sem magistra slovenščine. V letu 2016 nameravam odpreti samostojno podjetje, ki bo nudilo naslednje dejavnosti: lektoriranje vseh vrst besedil, prevajanje (iz hrvaščine ali srbščine v slovenščino in obratno), pisanje različnih vrst besedil, poučevanje (mladine in odraslih, predvsem tujcev).

Če iščete lektorja za zgolj eno besedilo ali daljše sodelovanje, se obrnite name in z veseljem vam bom pomagala. Enako velja tudi za ostale dejavnosti, ki jih izvajam.

Z lektoriranjem imam že večletne izkušnje pri različnih podjetjih in posameznikih. Trenutno delam redno prek avtorske pogodbe za dve razširjeni prevajalski agenciji. Prav tako imam številne izkušnje s prevajanjem, pisanjem besedil in poučevanjem tako mladine kot tujcev, saj imam tudi opravljen tečaj usposabljanja za poučevanje slovenščine kot tujega jezika.

Sem natančna, odgovorna, dosledna in hitra. Delo opravim kakovostno in vsakem projektu se posvetim v popolnosti. Jezik je odsev vsakega slovenista oz. lektorja, zato smo mi tisti, ki smo odgovorni zanj in posledično za jezikovno podobo končnih besedil. Zaupajte mi in prepričana sem, da bomo uspešno in dolgotrajno sodelovali.

Vse reference in dokazila o izobrazbi lahko pošljem po e-pošti.

Lep pozdrav,

Sanja
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost