Izbor: Mladi podjetnik leta 2017

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

Izbor: Mladi podjetnik leta 2017

OdgovorNapisal/-a majab » 26 Apr 2017, 15:37

Mlade podjetnice in podjetnike vabimo, da se udeležite izbora za Mladega podjetnika leta. Izbrali bomo mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega. Pomembno je, da deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in čimbolj realno dosegljiva. Želimo si, da zmagovalec, kot uspešen mladi podjetnik, služi kot zgled slovenskim mladim podjetnikom.

Izbor Mladi podjetnik leta je projekt Zavoda mladi podjetnik, namenjen odkrivanju talentov med mladimi podjetniki v Sloveniji. Njihove uspehe želimo predstaviti širši javnosti in tako prispevati k promociji podjetništva med podjetniki začetniki. Prijavite se na izbor in postanite Mladi podjetnik ali podjetnica leta 2017! >>


Pogoji za prijavo so naslednji:

- Podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 16 let oziroma v povprečju ne smejo presegati starosti 33 let,
- podjetje mora biti ustanovljeno med 1.1.2012 in 1.1.2017),
- podjetnik oziroma podjetniška skupina mora biti večinski (vsaj 51%) lastnik podjetja,
- podjetje je lahko tudi franšiza slovenskega ali tujega podjetja, vendar mora podjetje poslovati kot samostojna pravna oseba.

Postopek izbora

Mladi podjetnik se lahko prijavi na tekmovanje Mladi podjetnik leta sam, lahko pa ga k sodelovanju povabijo njegovi znanci, organizator ali člani komisije. Izmed vseh prijavljenih bo Zavod mladi podjetnik na podlagi pristopnih kriterijev izločil prijave, ki ne ustrezajo pogojem.

PREDIZBOR: Vsak član komisije bo najprej individualno pregledal prijavljene projekte. Na podlagi podanih točk se nato med vsemi prijavljenimi izbere 10 tistih z najboljšimi ocenami, ki se uvrstijo v polfinalni izbor.

POLFINALNI IZBOR: 10 polfinalistov se predstavi pred komisijo in gledalci na javnih pitchih. Tu komisija ponovno oceni kandidate in nekaj dni za tem sporoči svojo odločitev o tem, katerih 5 se je uvrstilo v finalni izbor.

FINALNI IZBOR: 5 finalistov se predstavi pred komisijo in gledalci na javnih pitchih, ki bodo potekali v okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!. Tu komisija še zadnjič oceni kandidate in po tehtnem premisleku sporoči svojo odločitev o zmagovalcu, Mlademu podjetniku ali podjetnici leta.

Časovnica za izbor

31.5.2017: Zaprtje prijav
2.6.2017: Razglasitev 10 polfinalistov
9.6.2017: Javni pitchi 10 polfinalistov
12.6.2017: Razglasitev 5 finalistov
15.6.2017: Javni pitchi 5 finalistov na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! in dan podelitve naziva

Prijavite se na izbor in postanite Mladi podjetnik ali podjetnica leta 2017! >>
 Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost