Delavnica (19.4.2019): Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

Delavnica (19.4.2019): Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

OdgovorNapisal/-a majab » 25 Mar 2019, 11:44

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje?

Žal je Slovenija podjetnikom birokratsko precej neprijazna država. Pravila delovanja tako opredeljuje več kot 800 različnih zakonov ter kar 19.000 podzakonskih predpisov, kar je posledica nenehnega spreminjanja zakonodaje.

Tovrstno stanje negativno vpliva tudi na podjetnike. Podjetnik je namreč prava uka stranka, kar pomeni, da prekrškovno in kazensko odgovarja za morebitno nespoštovanje zakonov, tudi če nastane zaradi nepoznavanja le teh.

Da bi se izognili morebitnim kaznim in ostalim ukrepom, smo za vas pripravili delavnico, katere vsebino je pripravil univ. dipl. pravnik Blaž Jamšek z naslovom Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja.

Komu je delavnica namenjena?
Delavnica Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja želi osvetliti kadrovske in sorodne pravne vidike v podjetjih s poudarkom na mikro, malih in srednjih podjetjih ter startupih. Namenjena je tistim, ki se ukvarjajo s sestavljanjem pogodb v podjetju, izbiranjem novih sodelavcev, reševanjem zapletov z obstoječimi sodelavci, skratka vsem, ki se v podjetju ukvarjajo s kadrovanjem.

Po naših izkušnjah so v mikro, malih in srednjih podjetjih ter startupih to predvsem direktorji, pravniki s kadrovskimi nalogami ter soustanovitelji podjetij.

Delavnico kontinuiramo izvajamo že dve leti, v tem času smo jo ponovili šestkrat.

Datum: 19.04.2019 od 9:00 do 13:00
Lokacija: Ljubljana

Kontakt: 031 857 940

Prijavite se >>
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost