MP nogometno druženje - številka 2

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

MP nogometno druženje - številka 2

OdgovorNapisal/-a majab » 10 Sep 2012, 14:26

Radi igrate rekreativni nogomet? Imate svoje podjetje oziroma delujete v tej smeri? Vabimo vas na neformalno druženje z mladimi in ne več tako mladimi podjetniki, ki želijo storiti nekaj za svoje zdravje in to v družbi podobnomislečih.

V letošnji sezoni dogodkov smo uvedli novost: neformalno druženje podjetnikov v okviru rekreativnega igranja nogometa. Igrišče (umetna trava), ki je v lasti nogometnega kluba Svoboda, se nahaja na Viču v Ljubljani.

Igra se mali nogomet, brez odboja, sistem 4+1 (4 igralci + vratar, ki se menja). Igrišče se najame za uro in pol, vmes je odmor za osvežitev. Poudarek je na rekreativnem igranju in druženju, nihče izmed dosedanje ekipe ni profesionalec. Je pa tempo igre zelo dober :) Igra se brez sodnika, upošteva se pravila "fair playa".

Po koncu igre gremo na pijačo v bližnji lokal, kjer se bolj spoznamo, pokomentiramo tekmo ter navežemo morebitne poslovne stike.

Pogoj za udeležbo je, da imate svoje podjetje, aktivno iščete ali razvijate svojo poslovno idejo ali delujete na področju podpore podjetništva. Kotizacija za najem igrišča + eno pijačo stane 10 evrov. Lahko vam izdamo tudi račun na podjetje (v tem primeru se zaračuna tudi DDV).

Prijavite se na prijave@mladipodjetnik.si ali na 040 757 260 (Egon).

Kdaj 28.09.2012, od 18:00 do 19:30
Kje Ljubljana, Vič. NK Svoboda.

Več: MP nogometno družbenje - številka 2!
 Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov