MP dogodek: 4 ključna področja mladega podjetja

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

MP dogodek: 4 ključna področja mladega podjetja

OdgovorNapisal/-a majab » 25 Sep 2012, 14:45

Tokrat se po nekaj mesečnem premoru ponovno vračamo z večjim dogodkom. Poimenovali smo ga: 4 ključnih področij mladega podjetja. V Tehnološkem parku vam bodo naši predavatelji predstavili 4 teme, ki so ključne pri začetkih poslovanja podjetja. Vstopnico za vas krijejo naši partnerji.

Mladi podjetnik mora biti pri svojem poslovanju pozoren na veliko stvari. Podjetniška pot je nepredvidljiva, polna pasti, nepričakovanih situacij ter prilagajanja. Odločili smo se, da bomo v tokratnem dogodku izpostavili 4 področja, ki so med najbolj pomembnimi. Od postavljanja prilagodljive strategije razvoja idej v podjetju, poznavanja računovodstva, uspešnega in inovativnega marketinga in postavljanja poslovnih procesov.

Tematike bodo predstavili 4 odlični predavatelji, ki so svoje teoretično znanje preizkusili v praksi, na svojih podjetjih. Vsak bo imel na voljo 45 minut časa za predavanje.

Tomaž Frelih, Hekovnik: Lean startup - fleksibilno podjetje

Današnji svet se razvija zelo hitro. Prav tako podjetništvo. Lean Startup je relativno nova doktrina v podjetništvu, ki ponuja smernice za razvoj podjetij na način, ki podjetju ponuja več možnosti za uspeh. Tomaž prihaja iz Hekovnika, organizacije, ki ima verjetno pri nas največ znanja na področju podpore mladih, predvsem tehnoloških podjetij.

Lea Bevčič: ABCD in E-računovodstva

Časi papirnatega računovodstva so mimo. Podjetnik potrebuje dostop do kazalnikov poslovanja, preteklih izdanih ter prejetih računov, neplačanih terjatev - takoj. E-računovodstvo to omogoča. Lea prihaja iz računovodstva Krasula. Že več let deluje na področju računovodstva, davčnega svetovanja in izobraževanja mladih podjetnikov.

Anže Miklavec, ZkotZ: 3P marketing

Napredek zadnjih let je omogočil hitrejši pretok informacij. Omogočil je, da mala podjetja lahko tekmujejo z multinacionalkami. Še nikoli ni bil boljši čas za podjetništvo in marketing. Predavanje bo o treh marketinških Pjih in zakaj praktično ne potrebujemo več četrtega. O Anžetu izveste več na LinkedIn.

Risto Stojanovski, Triple S Izobraževanje

Work smarter not harder: delaj pametneje, ne več. Ključni element uspeha v poslovnem svetu je učinkovitost. Kako z enako količino dela doseči več? Gre za eno izmed klasičnih vprašanj, ki si jih mora prej ali slej zastaviti vsak podjetnik, če želi uspeti v svojem poslu. Govorili bomo o treh podjetnikovih krogih,o prehranjevanju z žabami, o koristni porabi časa, in (podjetniškem) življenju nasploh. Risto Stojanovski je ustanovitelj podjetja Triple S Izobraževanje d.o.o. in predavatelj. Ukvarja se s temami kot so prodaja, nadpovprečna storitev, komunikacijske veščine in osebnostni razvoj.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev so obvezne prijave!

Kdaj 11.10.2012, od 14:00 do 19:00
Kje Tehnološki park Ljubljana

Več: MP dogodek: 4 ključna področja mladega podjetja
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov