MP dogodek: Študent podjetnik? Zakaj pa ne!

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

MP dogodek: Študent podjetnik? Zakaj pa ne!

OdgovorNapisal/-a majab » 28 Jan 2013, 15:09

Tokratni dogodek je namenjen vsem mladim, dijakom in študentom, ki razmišljate o vstopu v zanimiv in razburljiv svet podjetništva. Je mogoče biti študent in podjetnik? Kje so prednosti? Kje so slabosti? Kaj moram vedeti o podjetništvu?

Gospodarska ter politična slika naše države je v zadnjih letih čedalje slabša. Zaposlitvene možnosti za mlade se slabšajo iz leta v leto. Formalna izobrazba je iz vidika delodajalcev izgubila na pomenu, diploma ali katera druga stopnja izobrazbe velja čedalje manj, v nekaterih primerih je prekvalificiranost celo ovira za zaposlitev.

Zato pa je čedalje bolj vabljiva podjetniška pot. Je nepredvidljiva, težka in negotova, vendar pa hkrati polna novih znanj, premagovanja ovir, osebne rasti ter pridobivanja širšega pogleda na gospodarstvo ter družbo nasploh.

Si mlad? Dijak? Študent? Zate imamo novo brezplačno izobraževanje, ki bo potekalo v okviru Informative na gospodarskem razstavišču. Svojo podjetniško pot bosta predstavila dva mlada podjetnika, ki sta se izkazala z zanimivimi podjetniškimi projekti.

Kdaj 01.02.2013, od 14:00 do 15:00
Kje Gospodarsko razstavišče, Velika predavalnica, dvorana A

Več: MP dogodek: Študent podjetnik? Zakaj pa ne! >>
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov