MP dogodek: Spletna stran, ki prodaja

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

MP dogodek: Spletna stran, ki prodaja

OdgovorNapisal/-a majab » 24 Feb 2013, 04:18

Kako zasnovati spletno stran, ki je več kot samo predstavitev podjetja? Udeležite se brezplačnega izobraževanja in spoznajte, kako pridobiti prave obiskovalce, od njih pa povpraševanja, prijave ali naročila. Predavalnica sprejme le 30 ljudi, pohitite s prijavo!

Spletna stran je danes nujna za vsako podjetje. Lahko pa je več kot to: močno orodje pospeševanja prodaje, ki vam dovaja povpraševanja, prijave ali naročila. Uroš Čimžar, direktor podjetja Domovanje.com, vas bo popeljal skozi cilje in načrtovanje uspešne spletne strani, pisanje za splet, vedenje uporabnikov in številne načine pridobivanja obiskovalcev, od Googla do Facebooka in e-poštnega marketinga.

Uroš svoje znanje in izkušnje pri izvedbi in organizaciji nastopov podjetij na spletu dopolnjuje že več kot desetletje. Med njegovimi projekti najdemo Gospodarsko razstavišče in Kovinoplastiko Lož ter še veliko drugih.

Izobraževanje je prilagojeno vodjem ali zaposlenim v manjših podjetjih in tistim, ki ravno začenjate svojo podjetniško pot. Praktični primeri in brezplačna spletna orodja, ki jih boste tam spoznali, vam bodo pomagali izkoristiti prednosti interneta za vaše trženje.

Na izobraževanju, ki bo trajalo uro in pol, boste izvedeli, kako zasnovati spletno stran, ki prodaja. Ob tem boste udeleženci prejeli še posebno ugodnost pri izdelavi spletne strani!

Zaradi omejenega števila udeležencev so prijave obvezne. Pohitite!

Kdaj 07.03.2013, od 16:30 do 18:00
Kje Domovanje d.o.o., Pod hribom 55, 1000 Ljubljana

Več: MP dogodek: Spletna stran, ki prodaja
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost