MP dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
majab
Uradnik
Prispevkov: 50
Pridružen: 08 Nov 2011, 15:23

MP dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

OdgovorNapisal/-a majab » 18 Maj 2013, 11:17

Sezono večjih MP dogodkov zaključujemo s tradicionalnim dogodkom Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! Tudi tokrat bo poudarek na praksi, na dogodku pa se bomo osredotočili predvsem na posredovanje praktičnih izkušenj s strani uspešnih mladih podjetij. Dogodek bomo zaključili z izborom MP leta 2013!

Tokratna rdeča nit dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! ne bo na ustanovitvi podjetja, pač pa ciljamo na tiste, ki že poslujete. Udeležba je tako smiselna za tiste, ki že imate svoje mlado podjetje, pa bi radi pridobili nasvete z različnih področij poslovanja.

Tokratne tematike so usmerjene na praktične vidike poslovanja podjetja, s poudarkom na startupih - od pridobivanja prvih strank na primeru spletnega startupa do vstopa startupa na mednarodni trg in nujnega delegiranja nalog sodelavcem ter postavljanja sistema ob rasti podjetja. Posvetili se bomo tudi finančnemu načrtovanju v podjetju, dotaknili se bomo financiranja podjetja ter preverjanja strank. Konkurenca na trgu je čedalje večja, zato smo enega od predavateljev prosili, da bo nekaj povedal tudi o tem, kako obstoječim strankam ponuditi celotno paleto storitev.

Zaključili bomo slavnostno. Najprej bomo razglasili že tretjega Mladega podjetnika leta, tokrat za leto 2013. Tik pred tem bo svojo podjetniško pot predstavil Admir Latič, zmagovalec izbora za Mladega podjetnika leta 2011. Povedal nam bo, kaj se je naučil v tem času.

Ob zaključku pestrega večera bo sledila zabava ob 6-letnici ustanovitve Zavoda mladi podjetnik, ki poteka ravno na dan dogodka in je odlična priložnost za mreženje. Gre torej za podjetniški dan, ki ga ne smete zamuditi!

Prijava na dogodek je brezplačna v primeru, da se dogodka udeležite. Če se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite ter nas o tem niste obvestili tri dni pred dogodkom, vam bomo zaračunali 15 evrov za stroške nezasedenega mesta. Dogodek so omogočili MP partnerji in sponzorji. Generalni pokrovitelj dogodka je podjetje Si.mobil. Glavni pokrovitelj je SAOP - miniMAX. Sponzorji dogodka so: Verlag Dashofer, Banka Koper, Domovanje.com, Bisnode, Ask Global ter Cekinček.

Kdaj 05.06.2013, od 12:00 do 19:45
Kje Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

Več informacij: MP dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost