Boben po Bobnu

Prostor za vpis dogodkov, druženj, predavanj, webinarjev, delavnic...
ŠSDMS
Rookie
Prispevkov: 19
Pridružen: 15 Maj 2011, 23:26

Boben po Bobnu

OdgovorNapisal/-a ŠSDMS » 07 Jan 2014, 19:27

Kreativne duše, pozor! ŠSDMS v sodelovanju s SOZ in Vivo catering predstavlja …

… Boben po bobnu
- dogodek, kjer boste lahko pokukali v zakulisje kreativne tekme 20. Zlatega bobna in si ogledali projekcijo nagrajenih del iz vseh kategorij.

V sredo, 15. januarja ob 17. uri v prostorih Vivo cateringa na Dunajski 125 bodo o tem, kako nastajata programski in tekmovalni del Zlatega bobna, kakšna je pot do nagrade, kako dela žirija in kdo so veliki zmagovalci 20. festivala Zlati boben, spregovorilii:
- Barbara Krajnc, izvršna direktorica festivala Zlati boben,
- Lučka Peljhan, direktorica tekmovalnega dela Zlatega bobna,
- Uroš Goričan, kreativni direktor Publicis Group in programski svetovalec festivala Zlati boben,
- Gregor Žakelj, umetniški direktor VBG in član žirije 20. festivala Zlati boben.

Golden drum oziroma Zlati boben je mednarodni oglaševalski festival v organizaciji Slovenske oglaševalske zbornice in eden najpomembnejših letnih dogodkov za mnoge slovenske in tuje kreativce. V dvajsetih letih svojega obstoja je zrasel v najpomembnejši kreativni in oglaševalski festival Nove Evrope, na katerem oglaševalske agencije stopijo v ring in se borijo za naslov najbolj kreativnih rešitev v oglaševanju. Vsak oktober imate na Zlatem bobnu priložnost poslušati predavanja in si ogledati razstavo kreativnih del. Lani, na 20. festivalu Zlati boben, ki je potekal oktobra 2013, je bilo v tekmovalni del prijavljenih 1394 del iz 26-ih držav. Dela sta ocenili dve mednarodno priznani žiriji - Single Channel in Multi Channel.

Del programa bomo namenili tudi vsem, ki želite postati Mladi kreativci. Predsednica Sveta tekmovalnega programa SOF, Tanja Mezga, bo predstavila tekmovanje za mlade kreativce, ki ga Slovenska oglaševalska zbornica vsako leto razpisuje v okviru Slovenskega oglaševalskega festivala, kjer lahko brezplačno sodelujejo pari mladih kreativcev. Nagrada za zmagovalni par je udeležba na mednarodnem oglaševalskem festivalu Cannes Lions 2014.
Več o razpisu in pravilih udeležbe preberite na http://www.sof.si/sl/tekmovanje/razpis- ... kreativce/


Pridružite se nam in se prepustite bobnenju kreativnosti.

Zaradi omejitve mest je potrebna predhodna prijava na prijava@ssdms.si.
ŠSDMS - Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. |www.ssdms.si|
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost