Investicijsko podjetje

Realizacija ideje, lean metode, analiza trga, s.p., d.o.o. ali druge oblike podjetja.
podjetnikkk
Rookie
Prispevkov: 19
Pridružen: 31 Jan 2017, 14:01

Investicijsko podjetje

OdgovorNapisal/-a podjetnikkk » 24 Mar 2017, 17:27

Pozdravljeni,

Zanima me sledeče in sicer zanima me, če je v Sloveniji možno preko podjetja d.o.o., zbirati denarna sredstva oz. množične investicije preko spletne platforme od ljudi/vlagateljev, katerim je že vnaprej določen in predpisan določen % profita.

Torej mi kot podjetje, razpolagamo z investicijskim denarjem(kapitalom), denar kopičimo, ga vlagamo in seveda pričakujemo donos, sam zaslužek oz.profit pa se razdeli med naše podjetje in investitorje.

Šlo bo za izredno zanimiv, velik in donosen projekt, prosil bi za izčrpen odgovor in vašo pomoč, če je tovrstna oblika v Sloveniji možna (zakoni, davki,...), za informacijo smo pripravljeni tudi plačati.

Hkrati pa vabimo k sodelovanju tudi partnerja, ki ima željo biti del ekipe, ob tem pa je že strokovno podkovan na tem področju.

Spodaj še dva primera,kako tovrstno financiranje že izgleda v svetu. Nekateri sicer pravijo, da ustvarjalci teh dveh strani niso ravno pošteni, pa vendar je to njihova zgodba, hkrati gre pa zgolj za to, da si znate predstavljati kako deluje taka platforma.

https://recyclix.com/
https://richmondberks.com/
 Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov