Najlepša hvala, Preseren. To sem iskal. Zanima me samo še, zakaj je onemogočeno plačilo oglaševanja z American Express, čeprav v facebook pogojih piše, da se lahko plačuje s to kreditno kartico in ne samo z Viso ali Mastercard.
Hvala
Oglaševanje
|
|
-
Preseren
- Pripravnik
- Kraj: Maribor
- Kontakt:
Re: Oglaševanje
anzetek, np, do konca meseca je planirana verzija 2.0 knjige...
Sicer pa imam Viso, kot pa sem trenutno pogledal, izgleda kot da bi tudi AE in Mastercard šla, nisem pa nikoli poizkušal... Sem pa zadnjič nekje prebral da naj bi se dalo po novem tudi s paypalom, čeprav te informacije nisem mogel potrditi, tako da to še preverjam...
Sicer pa imam Viso, kot pa sem trenutno pogledal, izgleda kot da bi tudi AE in Mastercard šla, nisem pa nikoli poizkušal... Sem pa zadnjič nekje prebral da naj bi se dalo po novem tudi s paypalom, čeprav te informacije nisem mogel potrditi, tako da to še preverjam...
Blog z idejami za Optimizacijo spletnih strani
-
BB400
- Vodja projektov
- Kraj: Ljubljana
anzetek napisal/-a:Ravno za to se gre, ker oglaševanje na Facebooku se izredno splača.
odvisno kateri izdelek/storitev prodajaš.
določeni izdelki/storitve se gor sploh ne prodajajo, ker je veliko mladičev gor (jih to ne zanima. starši pa nimajo časa za visenje na FB)
lažje jih privabiš v skupino kjer podelijo vsakemu novemu članu skupine iphone GS
ontopic:
me pa zanima kako naj oglašujem/poimenujem neko dodatno storitev oz. premium (za stranke ki hočejo nekaj več za svoj denar)?
npr. v gostinstvu je moderno kavo poimenovati v italijanščini. ker se v slovenščini sliši preveč "kmečko"
ali pa pri Dacia vozilih so uporabili Black Line verzije (tako kot Mercedes benz AMG Black Line
v slovenščini se verjetno ne sliši nobena beseda tako "cool"?
Premium se mi zdi izrabljeno preveč...
-
Preseren
- Pripravnik
- Kontakt:
BB400
se strinjam, vsega se ne da prodajat, ampak na srečo ste tudi +30 skupina na FB povečuje....
Sicer pa "pro", ali "plus", ?
se strinjam, vsega se ne da prodajat, ampak na srečo ste tudi +30 skupina na FB povečuje....
Sicer pa "pro", ali "plus", ?
Blog z idejami za Optimizacijo spletnih strani
-
gogy
- Pripravnik
Mediio napisal/-a:Aleš Kralj napisal/-a:Ja, je spam.
Raje razmisli o drugačnem načinu promocije.
Ker jaz vsak dan dobim npr vsaj dva tri sporocila od ljudi ki nekaj promovirajo, pa mi ne gre na živce![]()
Kaj če ne kažem prodaje direktno v opisu ZS?
Že tako zelo malo uporabljam facebook. Ko bi dobil 5 takih sporočil od različnih podjetij bi ga nehal dokončno uporabljat saj bi to razumel kot marketinško orodje i ne več to kar je sedaj...
|
|
-
anzetek
- Rookie
@Preseren Nemogoče, ker sem ravno 2 dni nazaj poizkušal ustvariti oglas na Facebooku, pa je edina plačilna metoda Visa ali Mastercard
Upam, da kmalu dodajo še Paypal.
-
Preseren
- Pripravnik
- Kontakt:
anzetek napisal/-a:@Preseren Nemogoče, ker sem ravno 2 dni nazaj poizkušal ustvariti oglas na Facebooku, pa je edina plačilna metoda Visa ali Mastercard![]()
Nimam AE da bi probal, sta pa Visa in Mastercard najbolj pogosti tudi drugje, je res...
Sej pa Viso ti pa dandanes skoraj vsak da, pa si jo zrihtaj. Če ne drugega Viso electron na A banki...
-
Bajsich
- Pripravnik
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
FAcebook oglaševanje je za moje pojme najbolj primerno za raznorazne "obče" promocije
Ne vem kako naj se izrazim točneje. Torej koncerti ipd. Stvari, ki niso točno določeno targetirane. Ogromno je seveda še vedno odvisno od "landing page"-a vendar so cene fb oglaševanja danes kar visoke in celo višje od adwords oglasov, ki seveda SO targetirani.
Sam sem experimentiral z FB oglaševanjem in imel porast tudi za 300% ( v prometu ) a hkrati padec prodaje. Sami firbci. Vsem se je zdelo "KUL" in so sli mal pogledat.
Kot zanimivost lahko o eni sami oglaševalski akciji , katero sem izvedel začetek aprila in se je nanašala na produkt X, povem to, da sem porabil natankno 9.64€ in generiral 628€ prometa. To so zame številke in odličen ROI. Targetirano oglaševanje all the way. Seveda je pri adwordsu potrebno tudi ustrezno znanje, kot tudi dober SEO ciljane strani.
Moje skromno mnenje.
Lp, Bajsich
Sam sem experimentiral z FB oglaševanjem in imel porast tudi za 300% ( v prometu ) a hkrati padec prodaje. Sami firbci. Vsem se je zdelo "KUL" in so sli mal pogledat.
Kot zanimivost lahko o eni sami oglaševalski akciji , katero sem izvedel začetek aprila in se je nanašala na produkt X, povem to, da sem porabil natankno 9.64€ in generiral 628€ prometa. To so zame številke in odličen ROI. Targetirano oglaševanje all the way. Seveda je pri adwordsu potrebno tudi ustrezno znanje, kot tudi dober SEO ciljane strani.
Moje skromno mnenje.
Lp, Bajsich
-
kopriva
- Rookie
Bajsich, verjetno je to bil one-hit-wonder? :-) Ali pa mi ne boš odgovoril na tale post, ker si z Jahto nekje v Grčiji. :-))
|
|
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov