Torej, namen imam naresti oglaševalsko kampanjo.
To kar je bilo brezplačno sem že vse dal čez. So bili rezultati, ampak če pomislim na to, da če bi še nekaj vložil bi bili boljši rezultati, je tako?
Torej, odločam se med letaki ali internetnim oglaševanjem ti. googlovim adwordsom.
Cilj je pokazati reklamo podjetjem, predvsem v Ljubljani.
Torej, pri letakih je ta prednost da pride fizično do osebe/tajnice ki skrbi za pošto. Nas pa potem kontaktira če je za. Prednost je tudi, da od enkrat obvestiš 10.500 podjetij ki so v Ljubljani.
Pri internetu je prednost ta, da plačas samo klik na tvoj oglas, se pravi nekdo ki dejansko išče to storitev. Je pa slabost ker klikajo tudi iz celotne Slovenije (OK, če bi dobil posel ni problem).
Oglaševal sem se že z Adwordsom in sicer dober mesec dni. Bil sem na googlu med TOP in moram reči da se je dogajalo. Dobil sem par povpraševanj, sem pa tudi dobil ogromno prošenj. Naj povem da sploh ne iščem kader.
Torej kam mislite da je bolje vlagat?
Glede na to, da distribucija in tisk letakov stane cca. 500 eur, sem se odločil da je to za prvo kampanjo budžet.
Torej vložiti 500 eur v letake ali adwordse?
Vsaka pomoč je dobrodošla.
Letaki vs. Adwords
|
|
-
spletnaresitev
Re: Letaki vs. Adwords
Svetujem si, da si malo ogledaš kakšne vodiče za oglaševanje preko adwordsa. Vbistvu lahko uporabiš kar njihovo pomoč, ki je zelo obsežna. Imaš tudi slovenski YT kanal, kjer je vse lepo razloženo.
Vzemi si par dni časa. Ne bo ti žal.
Lahko pa tudi najameš agencijo, ki to naredi namesto tebe.
Kot razumem je tvoja point oglaševanja branding. Tudi lokacijsko se da oglase lepo omejiti.
V veliki večini se pri tej osebi tudi vse ustavi. Nažalost.
Moj glas definitivno Adwords.
Vzemi si par dni časa. Ne bo ti žal.
Lahko pa tudi najameš agencijo, ki to naredi namesto tebe.
Cilj je pokazati reklamo podjetjem, predvsem v Ljubljani.
Kot razumem je tvoja point oglaševanja branding. Tudi lokacijsko se da oglase lepo omejiti.
Torej, pri letakih je ta prednost da pride fizično do osebe/tajnice ki skrbi za pošto.
V veliki večini se pri tej osebi tudi vse ustavi. Nažalost.
Moj glas definitivno Adwords.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov