Sms nagradna igra

Mirko86

Sms nagradna igra

OdgovorNapisal/-a Mirko86 » 31 Maj 2010, 13:52

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu in imam eno vprašanje.
Smo zastopnik za določene izdelke na tržišču (ženski izdelki) zanima, pa me kakšne izkušnje imate z SMS nagradnimi igrami, in le kako to vse poteka, da bi dejansko to izvedli.

Nisem seznanjen s tem, moj namen pa ni, da bi oderuško pozivali, stranke da bi pošiljali SMS-e, ampak bi bilo bolj, kot nekakšna promocija izdelka, cena SMS-a pa bi bila nizka.

Kakorkoli, sem novinec v spletnem marketingu in podobnih rečeh, "uspelo" mi je samemu :) oglaševati na Facebooku in Googlu ( kar prinaša zelo dober obisk ) , sem pa zainteresiran tudi za nekakšno "nagrajevanje" strank.

Prej smo naprimer imeli "tedenskega" izžrebanca med strankami, zanima pa me tudi, če imate kakšno drugo idejo glede takšnih in podobnih nagradnih iger, kateri so pozitivno vplivali na stare in bodoče stranke, saj je cilj le to.

Hvala za odgovore, upam, da sem dovolj dobro zapisal moj namen oz. kaj želim izvedeti .)

Lep pozdrav.
Mirko.

P.S. Forum je odličen. :bat:

nene
Rookie
Kontakt:

Re: Sms nagradna igra

OdgovorNapisal/-a nene » 08 Jun 2010, 19:47

Jaz bi se pridružil temi in vprašal, kaj je potrebo vse storiti če hočem imeti nagradno igro na spletni strani? Verjetno se bo tedensko ali mesečno izžrebalo nagrajenca ki bo pravilno odgovoril na vprašanje, nagrade pa bodo bolj ali manj simbolične, do vrednosti 20€. Zanima me, ali je nujno potrebno imeti zapisane pravila in pogoje uporabe, in kako je z davkom pri teh stvareh?

Hvala in LP

kopriva
Rookie

Re: Sms nagradna igra

OdgovorNapisal/-a kopriva » 27 Jul 2010, 18:15

Seveda, pravila moraš imeti napisana. Saj jih lahko preprosto "skopiraš" od drugje. :-) Samo primerno jih prilagodi in voila! Definitivno pa pri tem kot "vir" uporabi top playerje ala Studio Moderna (Dormeo, TopShop). Njihovih nagradnih iger je po spletu kot listja v jeseni na tleh gozda ...

Če bo nagrada v vrednosti 20 €, ne rabiš skrbet za dohodnino.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov