Pozdravljeni,
zanima me kakso se lahko zavarujem pred tem da placam neko posiljko na Kitajskem potem pa mi jo sploh ne posljejo. Dobavitelja semm našel na alibaba. Poznam sistem escrew, vendar ne poznam tocnih podatkov procenta, ki si ga prilastijo. Ceprav ima suplier na alibaba.com GOLD SUPPLIER oznako usi vemo kako je z tem.
Roba naj bi bila težka celi 800kg, shipping mi je pa on zrihtal za 145$ (ali ni to nenormalno poceni?).
Vrednost robe je 1300$
Nekaj sem nasel na netu o doticnem dobavitelju: http://resources.alibaba.com/topic/29519/Has_Anyone_deal_with_the_following_company_Fuyang_Rifei_Arts_amp_Crafts_Co_Ltd.htm
Kaj menitie in kako se lahko zavarujem pred tem oz kako naj preverim podjetje ali res obstaja in ce se res okvarja z doticno panogo.
lp
Preverjanje podjetja na Kitajskem
|
|
-
Luka
- Pripravnik
Re: Preverjanje podjetja na Kitajskem
Mislim, da je najboljša varianta, da si poiščeš podjetje na Kitajskem, ki bo preverilo to tvojo navezo, preverilo robo in poskrbelo, da bo zadeva res šla na pot.
En zelo dober kontakt je Aleš (tudi član tega foruma), ki kolikor vem živi na Kitajskem in se ukvarja ravno s tem. Dobiš ga na ales@optimamanagement.com
En zelo dober kontakt je Aleš (tudi član tega foruma), ki kolikor vem živi na Kitajskem in se ukvarja ravno s tem. Dobiš ga na ales@optimamanagement.com
-
alfasp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost