Sistem spletnih trgovin | aktivne | več EU trgov | z zalogo

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
pmslo
Prispevkov: 1
Pridružen: 23 Avg 2022, 22:40

Sistem spletnih trgovin | aktivne | več EU trgov | z zalogo

OdgovorNapisal/-a pmslo » 23 Avg 2022, 22:44

Direktna spletna prodaja s pomočjo prodajno usmerjenim in preverjenim sistemom spletnih trgovin!


Prodamo sistem več spletnih trgovin pod isto blagovno znamko, s katerimi smo prisotni na več evropskih trgih. Trenutno smo aktivni na 4 trgih (slovenija, hrvaška, madžarska, slovaška), italija je v zagonu, potencial pa je za širjenje na nemški, poljski, romunski in češki trg (spletne trgovine že narejene).
Na vseh omenjenih trgih so bile izvedene testne prodajne faze, preko katerih se je preverjal potencial in so dale izredno dobre rezultate.
Sistem spletnih trgovin je zasnovan na ključ in na podlagi več kot 10 let izkušenj na področju direktne prodaje preko spleta, logistike in marketinga.

Izdelki so široke potrošnje, pri čemer smo verjetno edini, ki izhajamo vse iz EVROPSKIH dobaviteljev, kar omogoča lažji nabavni in prodajni proces, enostavnejšo logistiko in seveda možnostn, da so izdelki pri nas že v par dneh. Večina dobaviteljev je direktnih (brez posrednikov), kar omogoča boljše marže in bolje prodajne pogoje.

Skupno se ponaša sistem z več kot 100.000 nakupi in kontakti za poprodajne aktivnosti na 9 evropskih trgih. Začetni potencial (takoj ob prevzemu) je 10.000+ eur na mesec po odprtem trgu z možnostjo hitre rasti. Povprečna košarica je boljša napram konkurenčnim stranem (cca 30 eur), število vračil je izredno nizko (6,4%). Zaradi vključitve raznih upsell elementov ta vrednost tudi raste.
Vključena je tudi zaloga v MPC vrednosti cca 200.000 eur (nabavna vrednost cca 40.000 eur), zaradi česar je tudi višja sama cena spletnih trgovin, prodaja brez zalog ni možna. V okviru nakupa sistema spletnih trgovin to pomeni, da že samo prodana zaloga večkratno pokrije investicijo v sistem spletnih trgovin.

Projekt je pripravljen za prevzem in takojšen zagon. Pri zagonu nudimo maksimalno podporo (predamo kontakte oglaševalcev, programerjev ipd.), kar omogoča takojšen zagon in tudi možnost hitre povrnitve investicije.

Prodajamo zaradi pomanjkanja kapacitet ( v našem skupu vodimo približno 100 spletnih trgovin in prodajnih strani) in novih poslovnih priložnosti, ki so se nam ponudile v letu 2022. Ker je sam sistem prodaje utečen je smiselno prepustiti ta sistem v upravljanje nekomu, ki bo v tem videl potencial in ki ga bo znal tudi izkoristiti.

KAJ DOBITE?
- 8+ spletnih trgovin + možnost odpiranja dodatnih trgov (francija, španija ipd.)
- Spletne trgovine so nadgrajene, vsebuje različne možnosti uspellov, cross-selov in drugih poprodajnih aktivnosti
- zalogo v skupni prodajni vrednosti cca 200.000 eur (cca 40.000 eur po nabavni vrednosti)
- kontakti oglaševalcev, dobaviteljev, prevajalcev
- bazo kupcev (100.000+, 8+ evropskih držav)
- DIREKTNA dobava brez posrednikov za določene izdelke

Spletne trgovine so na platformi wordpress, kustomizirane za naše potrebe. Predamo tudi kontakte od programerske ekipe, ki je vedno na voljo za morebitne spremembe.

Vsaka spletna trgovina je postavljena ločeno na svojo domeno in obratuje neodvisno. Vsaka trgovina je v lokalnem jeziku. Nismo omejeni na določeno ciljno skupino, kar omogoča, da se lahko spletne trgovine uporabijo za izredno širok spekter prodajnih izdelkov.

KAJ POTREBUJETE ZA USPEŠEN PREVZEM?
Opcija 1:
- Skladišče
- Manjšo ekipo (pakiranje, urejanje izdelkov, oglaševanje)
Opcija 2:
- Lahko vas povežemo s fullfilment centrom, ki prevzame skladiščenje, pakiranje in pošiljjanje paketov.

V obeh primerih to pomeni, da lahko začnete z delom takoj po prevzemu. Da je sam zagon še lažji pa predamo tudi kontakte oglaševalcev in programerske ekipe. Skratka zagon takoj po prevzemu in hitra možnost povrnitve investicije.


Odkup z zalogo. Cena po dogovoru. Samo resni kupci.

Več info na info@pm.si ali tel. 041 597 292.
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost