ProEntry - celotno poslovanje v eni aplikaciji

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
ProEntry

ProEntry - celotno poslovanje v eni aplikaciji

OdgovorNapisal/-a ProEntry » 10 Mar 2026, 12:55

Pozdravljeni,

smo ekipa, ki razvija ProEntry – nov slovenski SaaS sistem, ki poenostavi vsakodnevno poslovanje mikro in malih podjetij.

Naš cilj? Da imate vse na enem mestu – termine, stranke, račune, stroške, davke – brez kompliciranja in stalnega preverjanja pri računovodji.

Trenutno smo v beta fazi in iščemo približno 30 podjetnikov (s.p. ali d.o.o. do 15 zaposlenih), ki bi želeli sistem uporabljati brezplačno v zameno za iskren feedback.

Zakaj je ProEntry drugačen?

- Vsi podatki o strankah na enem mestu
- Hitro izdani računi in ponudbe
- Avtomatski pregledi prihodkov in DDV
- Preprost izvoz za računovodstvo (XML, PDF, CSV)
- Enostavno vodenje zaloge z možnostjo OCR skeniranja dobavnic
- Integriran za slovenski trg (FURS, UJP, DDV)
- Podpora v slovenskem jeziku
- …in še veliko več!

Če bi želeli 10-minutno predstavitev ali takojšnji testni dostop, mi lahko pišete v zasebno sporočilo ali komentirate.

Osnovna stran ProEntry: https://proentry.si/

Registracija v sistem ProEntry: https://proentry.si/registracija

Vsak feedback nam res veliko pomeni – ustvarjamo nekaj, kar bo spremenilo način, kako vodite svoje poslovanje.

Dejanski zagon: predvidoma začetek maja letos

Hvala in se veselimo vaših odzivov!

ALEJANDRA258
Pripravnik

STEFKA KURALT VIDAMAR FINANCIRANJE

OdgovorNapisal/-a ALEJANDRA258 » 17 Mar 2026, 12:24

STEFKA KURALT VIDAMAR FINANCIRANJE
Najlepša hvala Bogu, da je STEFKA KURALT VIDAMAR vrnil na mojo pot.Sem Alejandra Khalifa, kmetica.Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA KURALT VIDAMAR in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 30.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani.Elektronski naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Upoštevajte to:
Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se
Hvala vam

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost