Stran 1 od 1

Iščem partnerja z znanjem wordpressa in upravljanja socialnih omrezij.

Objavljeno: 07 Avg 2020, 10:49
Napisal/-a zalokar
Pozdravljeni,
v centru Ljubljane smo imeli trgovino s tiskom po naročilu, ki je delala večinoma s turisti. Zaradi nastale situacije, smo v trgovini zamenjali sortiman (povsem druga panoga), ostala pa nam je vsa oprema in zaloga za tisk v vrednosti cca 30.000 EUR.

Ker jo bomo v tej situaciji težko prodali za smiselno ceno, bi povabil k sodelovanju nekoga, ki bi znal posel prenesti na splet. Ne pričakujem nobenega finančnega vložka, ker ga niti ne potrebujemo. Le nekoga, ki bo znal upravljati s spletno stranjo in jo vzdrževati, ter skrbeti za podobo posla, od spletnih omrežij do mailinga. Pričakujemo pa zavezanost k poslu, ker ne želim vsaka dva tedna sodelovati z drugim. Če imaš vizijo in znanje, da dnevno prodamo vsaj 10 majic, se prosim oglasi na ZS.

Spletna stran v wordpressu (woocommerce) je izdelana nekje do 70% in smo v njo vložili precej denarja. Narejena je tako, da lahko oblikovalci sami nalagajo motive in spremljajo prodajo lastnih motivov, ne da bi videlo prodajo drugih. Prav tako lahko obiskovalci samo oblikujejo svojo majico ali samo spremenijo motiv drugih (če lastnik motiva to ob nalaganju označi kot dovoljeno dejanje). Administracija v ozadju deluje brezhibno, je pa še nekaj malenkosti da bo funkcionalna. Stran je postavljalo tuje podjetje preko freelancerja, vložka pa je bilo preko 4.000 EUR (za kar imamo seveda račun)

Če koga zanima nakup opreme, motivov in ostalega, ter povsem lastna dejavnost brez sodelovanja, jo prodamo za približno polovico zgoraj navedene cene.

lpR

Re: Iščem partnerja z znanjem wordpressa in upravljanja socialnih omrezij.

Objavljeno: 14 Avg 2020, 21:23
Napisal/-a bilten
ali je to še aktualno kdaj se lahko srečamo

Re: Iščem partnerja z znanjem wordpressa in upravljanja socialnih omrezij.

Objavljeno: 20 Avg 2020, 16:36
Napisal/-a zalokar
Zdravo, je še aktualno, vseeno bi pa želel pred srečanjem izvedeti tudi kaj več o referencah na ZS.

lpR

Re: Iščem partnerja z znanjem wordpressa in upravljanja socialnih omrezij.

Objavljeno: 18 Nov 2020, 18:36
Napisal/-a print2010
Še aktualno?