Prodam spletni trgovini z majicami

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
mike14991499
Prispevkov: 2
Pridružen: 19 Jul 2010, 16:20

Prodam spletni trgovini z majicami

OdgovorNapisal/-a mike14991499 » 07 Okt 2011, 22:32

Prodam dve spletni trgovini, kjer prodajam majice. Gre za uveljavljeno trgovino tiskmajic.com ter še neodprto trgovinico hudemajce.si. Obe trgovini že imata "tradicijo", tiskmajic je na spletu že od leta 2009 in ima konstanten obisk ter naročila, na domeni hudemajce.si pa je bila v preteklosti prav tako uspešna trgovina.

Tiskmajic je imela v preteklem mesecu okoli 600 obiskov in 2500 ogledov strani. Povpraševanja je ogromno, v septembru sem prejel povpraševanj za natanko 1139 majic, kar bi po trenutnem ceniku naneslo nekaj več kot 6000€ prihodka. Realizacija je žal druga zgodba, saj predvsem zaradi tehničnih omejitev mnogih naročil ni bilo mogoče realizirati, tako da je bilo prodanih le za okoli 200€ robe, nekaj naročil pa je še odprtih.

Večina povpraševanja je po večjem številu majic, kar je dobro, saj se da že z enim takšnim naročilom preseči omenjenih 200€ prihodka. Povpraševanja dobim na mail, nekje 5 na teden, v oktobru na primer že 10. Prodaja majic s spletne strani je sicer malo slabša, saj tudi obiska ni veliko, stran namreč nikoli ni bila aktivno promovirana.

Kar se samega tiskanja majic tiče, že nekaj časa sodelujem s kolegom, ki se ukvarja s tiskom, tako da je potrebno naročila le posredovati naprej, dobiček pa se razdeli. Sem prepričan, da tudi v primeru menjave lastnika kolega ne bo imel nič proti obdržanju obstoječega sistema. Tudi kar se papirjev in ostalih zakonskih zadev tiče ni problemov, saj trgovino uradno upravlja njegovo podjetje.

Glede trgovin, obe sta postavljeni na sistemu Joomla 1.5 + VirtueMart. Nobena od njiju še ni bila aktivno promovirana, opravljen je bil le osnovni seo za tiskmajic.com, ki kar dobro rangira za mnoge ključne besede. Večina obiskovalcev pride z iskalnikov (85%).

Glede na obseg povpraševanja sta trgovini gotovo precej vredni za koga, ki bi vsa naročila lahko realiziral. Možen pa je tudi nakup posamezne trgovine, če komplet ne bo prodan.

Ponudba vključuje:
- domeni tiskmajic.com in hudemajce.si (obe PR1, potečeta poleti 2012)
- trgovina tiskmajic.com (joomla + vm + unikat predloga)
- trgovina hudemajce.si (joomla + vm + unikat predloga)
- brezplačno "unlimited" gostovanje za 5 let pri meni (po želji lahko prestavim na vaš strežnik)
- brezplačno grafično oblikovanje in popravki na spletnih straneh
- podpora in pomoč pri uvajanju v posel
- prepoznavnost na trgu in nekaj rednih strank
- 100+ še neobjavljenih unikatnih dizajnov za majice, pripravljenih za tisk (psd + png)
- mogoče še kaj...

Izklicna cena je 450€, za dajanje ponudb in več informacij pa prosim obiščite http://www.internetmojster.com/trgovina ... icami.html ali pa me kontaktirajte na zs.

Lep pozdrav
 

Valentino
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 20 Sep 2011, 12:02

Re: Prodam spletni trgovini z majicami

OdgovorNapisal/-a Valentino » 08 Okt 2011, 07:53

Živjo !


Napisal si :

Povpraševanja je ogromno, v septembru sem prejel povpraševanj za natanko 1139 majic, kar bi po trenutnem ceniku naneslo nekaj več kot 6000€ prihodka. Realizacija je žal druga zgodba, saj predvsem zaradi tehničnih omejitev mnogih naročil ni bilo mogoče realizirati, tako da je bilo prodanih le za okoli 200€ robe, nekaj naročil pa je še odprtih.


Zdaj pa mene kot potencialnega kupca zanima, kako lahko dobiš 1139 povpraševanj in jih zaradi tehničnih omejitev izpelješ samo 200, v naslednjih stavkih nižje v prispevku pa praviš, da je glede tiskanja vse zmenjeno s tem kolegom, ki se s tiskom ukvarja ?????

Brez zamere ampak nekaj mi smrdi.

Sploh pa ne vem zakaj bi nekdo, ki ima v enem mesecu 1139 povpraševanj, to sploh prodajal.....

Razni izgovori, da se greš druge posle in da si šel v tujino so žal že izpeti, saj vsi vemo, da če je nek posel res tako perspektiven, da imaš čez 1000 povpraševanj na mesec, bi raje nekoga zaposlil, ki bi skrbel za realizacijo posla, kot da bi šel posel prodajati, če že ravno nimaš časa.....

Mislim si pa, kot se amatersko spoznam na tiskanje, zato si le mislim a ne, da zna biti problem, če more tiskar natisniti 1139 majic in da je vsaka majica drugačna...... Ampak tega nisi omenil, zato te sprašujem, kje je potem finta ?

Upam, da ne boš tega razumel kot napad, ker ni tako mišljeno, le zdi se mi, da vsi tukaj prodajajo neke utečene in uspešne spletne trgovine in potem se jaz vprašam ali bi se res to prodajalo, če bi bilo uspešno ? A se bojite, da bi imeli preveč denarja ? :)

novinec
Vodja oddelka
Prispevkov: 633
Pridružen: 20 Jan 2011, 18:39

Re: Prodam spletni trgovini z majicami

OdgovorNapisal/-a novinec » 09 Okt 2011, 17:40

S tem da imajo isti lastniki še spletno stran svet majic ki je prenovljena in vse usmerjajo tja !!!!

Blabe
Prispevkov: 1
Pridružen: 01 Feb 2010, 08:08

Re: Prodam spletni trgovini z majicami

OdgovorNapisal/-a Blabe » 09 Okt 2011, 19:31

Pozdravljeni.

Sem lastni spletne strani svet-majic.com. Andtraž, ki je lastnik tiskmajic.com je pri meni zgolj naročal majice. Jaz pa sem izvajal naročila. Del dobička je bil po tem njegov.

mike14991499
Prispevkov: 2
Pridružen: 19 Jul 2010, 16:20

Re: Prodam spletni trgovini z majicami

OdgovorNapisal/-a mike14991499 » 09 Okt 2011, 20:54

Se opravičujem za nesporazum, lastnik strani sem jaz, ne omenjeno podjetje. Imeli smo le dogovor o sodelovanju.
 


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov