Stran 1 od 1

Poštnina všteta v ceno paketa

Objavljeno: 31 Jul 2013, 16:07
Napisal/-a bernie
Pozdravljeni,

nameravam odpreti spletno trgovino z izdelki do končne cene 20€, kjer bi bila poštnina že vračunana. To pomeni, da stranka plača končno ceno 20€, poštnina pa bi bila poravnana ali delno vkalkulirana v ceno izdelka (paketek). S stališča stranke bi bilo to zanimivo, saj ne bi imele dodatnega stroška, paketek pa bi imel tudi primerljivo ceno. Seveda moraš biti tudi malce "čarovnika", da uspe tak paketek biti zanimiv za stranke. To je ena možnost, druga pa, da bi del poštnine krila stranka, druge pa jaz - pol pol varianta, z nakupom več takih paketkov pa poštnino nosim v celoti jaz ...

Moje vprašanje se bolj nanaša na to, kaj si mislite o všteti poštnini? Sicer nižji zaslužek, a več prodanega (upam), ali je to le pobožna želja?

Hvala vsem.
Bernie

Re: Poštnina všteta v ceno paketa

Objavljeno: 02 Avg 2013, 12:22
Napisal/-a Borut Borštnik
Zakaj pa ne, če pridete skozi s ceno.

Pozanimajte se tudi o razliki v ceni poštnine, če gre za prevzem paketa po povzetju ali pa v primeru, da je bil paket plačan že vnaprej.

Re: Poštnina všteta v ceno paketa

Objavljeno: 09 Avg 2013, 23:05
Napisal/-a darkside
razlika v ceni poštnine če gre za plačilo po predračunu in plačilom po povzetju je lahko dražja kot je cena artikla. že če pošlješ kaj lažjega je razlika v ceni 4 eur (+/- nekaj centov)

Re: Poštnina všteta v ceno paketa

Objavljeno: 14 Avg 2013, 14:14
Napisal/-a bernie
Pozdravljeni,

hvala za odgovore.

glede narave ponudbe paketov bi bilo možno le pošiljanje paketov po predhodnem plačilu. Nič po povzetju.

Lep pozdrav.
Bernie