Optimizacija spletne strani

Spletne strani in trgovine, upravljanje z domenami, ocene projektov in komentarji.
gregorini
Prispevkov: 1
Pridružen: 22 Sep 2014, 19:31

Re: Optimizacija spletne strani

OdgovorNapisal/-a gregorini » 22 Sep 2014, 19:58

@Some2

Malce z zamudo, mogoče pa kljub temu komu prav pride...

Sama optimizacija spletne strani je zagotovo dobrodošla, saj je lahko najcenejši obisk tvoje spletne strani prav preko Googla. Se pravi, da se tvoja spletna stran pojavi pa prvi strani med zadetki.
Posledično pa imaš tudi več povpraševanja po tvojih storitvah.

Kakšen je strošek optimizacije, je v glavnem odvisno od konkurence na spletu in od tega, s katero dejavnostjo se ukvarjaš.

V primeru, da bi rad bil med prvimi zadetki za precej splošno besedo npr:''nepremičnine'' bo to precej trd oreh in bo potrebno precej € vložiti v optimizacijo.

V primeru, da za glavne ključne besede (besede za katere bi želel, da te uporabniki spleta najdejo), ni prehude konkurence, pa tudi optimizacija ne bi bila predraga...

Je pa tudi dejstvo, da se optimizacije lahko naučiš tudi sam, če imaš voljo in seveda kaj časa za učenje in sam poskrbiš za vsaj osnovno optimizacijo spletne strani... Potrebuješ samo čas in voljo, da se naučiš nekaj novega...

Na začetku malce ''čukasto'' gledaš v ekran in se izgubljaš med vsemi novimi izrazi, ko pa to osvojiš, pa vidiš da to ni takšen bav bav, kot na začetku zgleda.


Upam, da tebi oz. komu drugemu zgoraj napisano kaj pomaga.

Lp,
g
 

Mitjaa24
Rookie
Prispevkov: 12
Pridružen: 23 Sep 2017, 11:03

Re: Optimizacija spletne strani

OdgovorNapisal/-a Mitjaa24 » 24 Sep 2017, 11:59

SEO je definitivno več kot odlična DOLGOROČNA investicija. SEO ni šprint na kratke proge ampak dolgoročen proces. Kdor hoče hitre rezultate lahko uporabi AdWords, toda ko zmanka evrovo se tudi prometo ustavi, pri seo pa je seveda drugače..


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost