Iščem lokacijo za postavitev gostinske prikolice v LJ

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
marjanb33
Rookie
Prispevkov: 13
Pridružen: 14 Mar 2012, 09:39

Iščem lokacijo za postavitev gostinske prikolice v LJ

OdgovorNapisal/-a marjanb33 » 31 Maj 2022, 17:44

Iščem najm lokacije za postavitev gostinske prikolice v Ljubljani.

Pišite v zs

https://postimg.cc/8j1YnpGH
 

Luka77
Pripravnik
Prispevkov: 22
Pridružen: 19 Jul 2022, 16:12

Re: Iščem lokacijo za postavitev gostinske prikolice v LJ

OdgovorNapisal/-a Luka77 » 10 Nov 2023, 22:34

marjanb33 napisal/-a:Iščem najm lokacije za promocijski nahrbtniki postavitev gostinske prikolice šamponi proti prhljaju v Ljubljani.

Pišite v zs

https://postimg.cc/8j1YnpGH

Iskanje primernih lokacij za postavitev gostinske prikolice v Ljubljani zahteva nekaj raziskav in premislekov. Tu je nekaj korakov, ki vam lahko pomagajo pri iskanju ustreznih lokacij:

1. Preverite zakonodajo in dovoljenja:
- Preučite lokalno zakonodajo o postavitvi gostinskih prikolic v Ljubljani. Posvetujte se z mestnimi oblastmi ali pristojnimi organi, da preverite, kakšna dovoljenja so potrebna.

2. Analizirajte ciljno občinstvo:
- Razmislite o ciljnem občinstvu za vašo gostinsko prikolico. Če ciljate na poslovno območje, park ali turistično območje, se osredotočite na lokacije, ki imajo več prometa in obiskovalcev.

3. Oglejte si različna območja:
- Oglejte si različna mestna območja in preučite njihovo frekvenco ljudi, dostopnost, konkurenco in druge dejavnike. Razmislite tudi o dogodkih ali prireditvah, ki se odvijajo v mestu.

4. Pogovorite se z lastniki zemljišč:
- Kontaktirajte lastnike zemljišč ali upravnike lokacij, ki bi vas zanimale. Pogovorite se o možnosti najema ali dogovoru za postavitev gostinske prikolice.

5. Razmislite o partnerstvih:
- Razmislite o sodelovanju s podjetji ali organizacijami, ki že imajo uveljavljene lokacije. Morda boste lahko postavili svojo prikolico na njihovem zemljišču v okviru partnerskega dogovora.

6. Analizirajte konkurenco:
- Preverite, kje so že prisotne druge gostinske dejavnosti. Če je konkurenca že prisotna na določeni lokaciji, premislite o tem, kako se lahko razlikujete ali ponudite nekaj edinstvenega.

7. Izdelajte poslovni načrt:
- Pripravite poslovni načrt, ki vključuje analizo stroškov, pričakovanega prometa, marketinške strategije in druge pomembne dejavnike.

Ne pozabite na pomembnost varnosti, sanitarnih standardov in udobja za vaše stranke. Z dobro pripravo in raziskavami boste lahko našli optimalno lokacijo za postavitev gostinske prikolice v Ljubljani.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov