Prodamo uveljavljeno znamko sportnih oblacil

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
tejavintar
Prispevkov: 2
Pridružen: 25 Jan 2024, 20:31

Prodamo uveljavljeno znamko sportnih oblacil

OdgovorNapisal/-a tejavintar » 25 Jan 2024, 20:35

Zaradi pomanjkanja časa zaradi druge dejavnosti, prodamo blagovno znamko športnih oblačil.
Vklučeno celotno poslovanje znamke – samo prevzamete. Postavljen je dober influencer marketing, affiliate program, stranke so v večini returning customers kar pomeni da je kvaliteta izdelkov dobra. Trenutno se je delal marketning samo preko influencerjev ter affiliate, tako da ima ogromen potencial če vključite še fb oglase, saj s tem targetirate še vse potencialne stranke, ki znamke še niso videle – kar je velik % saj se tega še ni delalo tako da je tu ogromno prostora za rast.
Je uveljavljena znamka na rastočem trgu kjer je povpraševanja ogromno – kot smo omenili prodajamo ker se žal z znamko nimamo več časa ukvarjati, ter ne zaradi ne-dobičkonostnosti. Celotna znamka je zgrajena na nizkih stroških ter nabavi neposredno iz proizvodnje in tako pridobite nisko ceno brez x2 trading podjetij – tako da imate res visoko maržo.
Trenutno se ni veliko delalo na širokem marketingu saj smo gradili na kvaliteti ter ugledu.
V spletno stran je bilo vloženo veliko časa ter kapitala tako da ima ogromno kompleksnih elementov (html kode ipd – ne plačljivi vtičniki), ki naredijo profesionalni videz spletne trgovine – večina jih ni uporabljenih saj so namenjeni akcijam ter landing stranem.
Za kakršno koli pomoč smo vam od začetka na voljo, ter če potrebujete pomoč pri uvozu se lahko zmenimo za dolgotrajno rešitev. Prav tako imamo poleg znamke še hčerinsko marketing agencijo ki vam lahko pri vsem tem pomaga.
Glede cene prevzema smo prilagodljivi glede na to kaj si želite. Pokličite če vas zanima ter se zmenimo.

Dobite vse: spletno stran, kontakte kupcev, proizvajalcev, content,tiktok (ravno zaceli 2meseca nazaj-2,7k sledilcev, 41k lajkov), celoten marketing itd itd. MPC je za nekje 2.000, vključen v ceno.

za prihodke ter več specifičnih info nas kontaktirajte. Je pa prihodek odvisen od vloženega dela ter časa – voden je bil brand kot sekundarna dejavnost (kot npr popoldanska dejavnost), tako da če se lotite tega kot primarno, je prihodek veliko vecij. (govorimo o več 10k+/m)

Trenutno je spletna trgovina zaklenjena zaradi prodaje.
Cena 16k, prilagodljiva glede na vase zelje
Kontakt vintar.teja@gmail.com / 031461123
 

Jure86
Prispevkov: 3
Pridružen: 11 Feb 2024, 13:14

Re: Prodamo uveljavljeno znamko sportnih oblacil

OdgovorNapisal/-a Jure86 » 11 Feb 2024, 13:24

Prosim za več info.
Hvala


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov