Živjo,
Ali je to še aktualno?
Lpe
Prodam podjetje s 6 mio € letnega prometa , IZREDNA PRILOŽNOST ZA NADALJEVANJE
-
|
![]() |
-
- Rookie
Re: Prodam podjetje s 6 mio € letnega prometa , IZREDNA PRILOŽNOST ZA NADALJEVANJE
Še vedno je aktualno!
-
- Rookie
Re: Prodam podjetje s 6 mio € letnega prometa , IZREDNA PRILOŽNOST ZA NADALJEVANJE
Še vedno iščem investitorja. Za več informacij me kontaktirajte.anej12345 napisal/-a:Še asa filament vedno je Shopsy aktualno!
Zadnjič spremenil stepphiesecret, dne 09 Feb 2025, 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ali se to še prodaja? Kontakt. emzor@siol.net
-
- Rookie
Prodam podjetje s 6 mio € letnega prometa , IZREDNA PRILOŽNOST ZA NADALJEVANJE
Se prodaja, vsi bi imeli samo denarja ni!
lp, bojan
lp, bojan
|
![]() |
-
Pozdravljen,
Zanima me to..
Posaljite mi vas kontakt in več informacij o sami zadevi na denisonov12@gmail.com
Zanima me to..
Posaljite mi vas kontakt in več informacij o sami zadevi na denisonov12@gmail.com
-
- Rookie
Vse informacije so zapisane. V primeru da rabite še kaj me kontaktirajte. Zraven pa mi pošljite prosim se ime vašega podjetja da pogledamo sposobnost vašega podjetja o takšnem nakupu!
lp, Anej
lp, Anej
-
- Rookie
STEFKA KURALT VIDAMAR FINANCIRANJE
Najlepša hvala Bogu, da je STEFKA KURALT VIDAMAR vrnil na mojo pot.Sem kmet in prihajam iz Slovenije.Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA KURALT VIDAMAR in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 30.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani.Elektronski naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Upoštevajte to:
Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se
Hvala vam
Najlepša hvala Bogu, da je STEFKA KURALT VIDAMAR vrnil na mojo pot.Sem kmet in prihajam iz Slovenije.Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA KURALT VIDAMAR in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 30.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani.Elektronski naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Upoštevajte to:
Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se
Hvala vam
-
- Rookie
Hvala , ne rabim pomoči!
|
![]() |
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost