Stran 1 od 1

Indoor surfanje

Objavljeno: 04 Jan 2017, 23:55
Napisal/-a fcb
Pozdravljeni,

pred kratkim sem v Termah Čatež preizkusil surfanje na umetnem valu (https://www.youtube.com/watch?v=r3Jpndoge20). Sam sicer še nikoli nisem surfal, se mi je pa zdela to odlična zabava, in ker je nekaj podjetnika v meni (poleg redne zaposlitve sem tudi lastnik dveh spletnih trgovin), sem seveda razmišljal, da bi lahko takšno surfanje spreobrnil v posel. To bi lahko bila dobra teambuilding varianta v kombinaciji z vinskim turizmom v našem majhnem kraju. Ideja, ki bi morda celo prinesla nekaj zaslužka in zaposlitev (podobno kot je vetrovnik v Logatcu, ki sem ga ravno tako imel možno preizkusiti). Doma imam opuščen hlev, ki ga tako ali tako nameravam prenoviti, ko bom imel dovolj finančnih sredstev - prostor (120 m2 + 120 m2) je morda idealen za takšno stvar.

Sam sicer še nisem globlje raziskoval stvari. Tudi v Sloveniji kaj podobnega (poleg term Čatež) še nisem zasledil. Ker pa je vsako idejo potrebno predebairati in deliti s čim širšim krogom ljudi, bi prosil za mnenje tudi bralce tega foruma. Mogoče pa se najde celo kakšen potencialni (so)investitor :joy:

Lp

Re: Indoor surfanje

Objavljeno: 05 Jan 2017, 10:16
Napisal/-a Miha_NZ
Razmišljaj malo širše :) -- > http://www.wavegarden.com/

Lp

Re: Indoor surfanje

Objavljeno: 05 Jan 2017, 19:32
Napisal/-a fcb
Hehe...to pa je že res na "široko", ampak super zgleda. Bi šel takoj poskusit, če bi imel možnost. Je pa to večmilijonska investicija, morda bolj primerna za zabaviščne parke, kopališke komplekse ali kaj podobnega :)

Re: Indoor surfanje

Objavljeno: 06 Jan 2017, 09:30
Napisal/-a Miha_NZ
Zadevo lahko tudi manjšo postaviš... primerno za kmečke turizme --> https://www.youtube.com/watch?v=p9PccGFY6JI

Re: Indoor surfanje

Objavljeno: 06 Jan 2017, 17:28
Napisal/-a marerz
Zanimiva ideja sploh ta z wave gardnom... kaj takega bi si morali zamisliti na slovenski obali :)