Trženje Nemške znamke s 100 letno tradicijo v ITA in AT

Prostor za vpisovanje idej, poslovnih priložnosti ter izmenjavo idej. Oglasi niso poslovne priložnosti.
EUborn
Rookie
Prispevkov: 5
Pridružen: 25 Jun 2014, 21:10

Trženje Nemške znamke s 100 letno tradicijo v ITA in AT

OdgovorNapisal/-a EUborn » 02 Sep 2017, 15:09

Pozdravljeni.

Naše podjetje je zastopnik za uveljavljeno nemško znamko (upper middle segment), ki proizvaja različno foto opremo: action kamere, tripode, digitalne okvirje, daljnoglede, lovske kamere, projektorje, torbe za kamere, filtre, itd... Izdelke prodajamo na Sloveniji in Hrvaškem preko največjih spletnih trgovcev. Za info lahko povem, da se določen segment artiklov proda tudi po 100 kosov na mesec v Slo in Hr skupaj.

Posamezni segmenti se že prodajajo v Italiji in Avstriji, vendar ne celovito in zgolj na parih spletnih mestih. Vidimo, da je potencial na teh dveh trgih ogromen, kar nam je predlagal tudi sam proizvajalec.

Iščemo posameznike, ki govorijo tekoče nemško ali italijansko, imajo v najboljšem primeru kontakt do spletnih trgovcev ali jih zanima prodaja teh izdelkov in imajo s tem segmentom mogoče že izkušnje. Pogoje je le dobro znanje jezika, saj brez tega na teh dveh trgih ne gre.

Več info na anze@ka-trade.si ali zasebno sporočilo.

Lep pozdrav.
 

znlabsrl
Prispevkov: 3
Pridružen: 11 Nov 2017, 15:01

Re: Trženje Nemške znamke s 100 letno tradicijo v ITA in AT

OdgovorNapisal/-a znlabsrl » 11 Nov 2017, 15:16

Pozdravljeni,
Zivim in delam na Italijanskem trziscu , trenutno samo kot oddaja nepremicnin , ker mi bolezen ne omogoca dela v gostiski
dejavnosti in jo trenutno oddajamo. Sicer jezik ni problem in tudi d.o.o je aktivna . Ce bi bilo mogoce trziti preko spleta , bi me zadeva zanimala. Prosim za vec informacij , ce ze niste dobili koga drugega .
Hvala , lep pozdrav
Mojca


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov