Stran 1 od 1

Trženje Nemške znamke s 100 letno tradicijo v ITA in AT

Objavljeno: 02 Sep 2017, 15:09
Napisal/-a EUborn
Pozdravljeni.

Naše podjetje je zastopnik za uveljavljeno nemško znamko (upper middle segment), ki proizvaja različno foto opremo: action kamere, tripode, digitalne okvirje, daljnoglede, lovske kamere, projektorje, torbe za kamere, filtre, itd... Izdelke prodajamo na Sloveniji in Hrvaškem preko največjih spletnih trgovcev. Za info lahko povem, da se določen segment artiklov proda tudi po 100 kosov na mesec v Slo in Hr skupaj.

Posamezni segmenti se že prodajajo v Italiji in Avstriji, vendar ne celovito in zgolj na parih spletnih mestih. Vidimo, da je potencial na teh dveh trgih ogromen, kar nam je predlagal tudi sam proizvajalec.

Iščemo posameznike, ki govorijo tekoče nemško ali italijansko, imajo v najboljšem primeru kontakt do spletnih trgovcev ali jih zanima prodaja teh izdelkov in imajo s tem segmentom mogoče že izkušnje. Pogoje je le dobro znanje jezika, saj brez tega na teh dveh trgih ne gre.

Več info na anze@ka-trade.si ali zasebno sporočilo.

Lep pozdrav.

Re: Trženje Nemške znamke s 100 letno tradicijo v ITA in AT

Objavljeno: 11 Nov 2017, 15:16
Napisal/-a znlabsrl
Pozdravljeni,
Zivim in delam na Italijanskem trziscu , trenutno samo kot oddaja nepremicnin , ker mi bolezen ne omogoca dela v gostiski
dejavnosti in jo trenutno oddajamo. Sicer jezik ni problem in tudi d.o.o je aktivna . Ce bi bilo mogoce trziti preko spleta , bi me zadeva zanimala. Prosim za vec informacij , ce ze niste dobili koga drugega .
Hvala , lep pozdrav
Mojca