Stran 1 od 1

Pisanje besedil za spletne trgovine in strani

Objavljeno: 04 Sep 2017, 13:11
Napisal/-a uporabnikb2b
Lepo pozdravljeni,

če kdo potrebuje sodelovanje pri pisanju besedil, člankov, blogov, opisov za izdelke sem na voljo.

Pisala sem vse zgoraj našteto, kot tudi navodila za uporabo izdelkov, deklaracije, prodajna pisma in drug marketinški ter prodajni material, pripravljala različna gradiva za predavanja in delavnice, pisala različne prodajne strategije.

Imam dosti izkušenj iz tega področja, kot tudi na splošno iz marketinga, administracije, prodaje. Na področju prodaje sem se tudi dodatno izobraževala in magistrirala na temo, ki je vezana na spletno nakupovanje.

Delala sem tudi že za spletno trgovino, poleg opisov za izdelke, sem tudi iskala dobavitelje, prodajala, reševala reklamacije, pakirala izdelke, pošiljala, naročala embalažo, pripravljala marketing.

Skratka iščem sodelovanje predvsem pri pisanju, ker lahko to delam preko avtorske pogodbe. Če pa kdo potrebuje koga, da mu skrbi za spletno trgovino pa iščem bolj zaposlitev na tem področju in mu lahko pošljem tudi svoj življenjepis.

Toliko na kratko,

Lep dan še naprej.

Re: Pisanje besedil za spletne trgovine in strani

Objavljeno: 18 Okt 2017, 18:26
Napisal/-a neznanec17
Zdravo,

Mi lahko za zs pošljete kaj več?

Hvala

Re: Pisanje besedil za spletne trgovine in strani

Objavljeno: 02 Feb 2018, 05:30
Napisal/-a uporabnikb2b
Ponovno imam nekaj viška časa, oziroma bi tudi zamenjala trenutni delo za zgoraj napisano delo, saj mi to res leži.

Tako, da je zadeva še vedno aktualna.

Več info napišem na zs.

Lep pozdrav!

Re: Pisanje besedil za spletne trgovine in strani

Objavljeno: 14 Feb 2018, 01:00
Napisal/-a super
Pozdravljeni,

Imam spletno trgovino za katero mi primankuje časa za uspešno vodenje in mogoče malo znanja za dvig same prepoznavnosti. Zato iščem pomoč pri upravljanju, prepoznavnosti, urejanju, pisanju, promoviranju spletne trgovine. Sami izdelki so na zalogi, prav tako imam svojo blagovno znamko katera je zaščitena. Torej iščem osebe katere imajo še več znanja od mene v sami spletni prodaji. Pripravljen sem tudi vzeti poslovnega partnerja kateri bo aktivno sodeloval in imel željo po rasti podjetja, kakšnih vložkov ne potrebuje vlagati razen če bi izkazal željo po 100% pomoči za podjetje.
Spletna prodajalna ima okoli 10k članov na facebooku in 5k na instagramu, torej je malo že razširjena in malo prepoznavna vendar bi bilo potrebno na tem delati še veliko!
Kakeršni koli interesanti naj mi pišejo na zs z ponudbami itd.


Hvala in lep pozdrav!


Bi te zanimalo kaj na to vižo ali če poveš kolikšno imaš postavko. :)

LP