Stran 1 od 1

Odlična poslovna priložnost s konopljo

Objavljeno: 06 Apr 2018, 11:42
Napisal/-a kajahaler
Vrednost konoplje in njenih izdelkov na trgu strmo narašča, po napovedih Forbes Magazin, naj bi bil do leta 2021 ta posel vreden milijarde! Želite postati del tega? ZDAJ je prava priložnost!

Smo “Gibanje z namenom”. Kakovostni izdelki Kannaway so bili ustvarjeni za spodbujanje mladostnosti in dolgoživosti, hkrati pa bi zaščitili planet z uporabo obnovljive konoplje in spodbujali finančno svobodo.

Kannaway izdelki se distribuirajo prek mreže predstavnikov blagovne znamke, ki si želijo razširiti besedo o prednostih uživanja CBD, deliti zdravje med svoje družinske člane, prijatelje in znance in se ob tem zabavati ter zaslužiti.

ŠIRIMO NAŠO SLOVENSKO EKIPO!


Zaradi uspeha zadnjih nekaj mesecev po zagonu našega podjetja v Evropi začenjamo našo slovensko turnejo danes!

Medical Marijuana Inc. išče ljudi, ki želijo vedeti vse o rastočem podjetju konoplje in želijo biti med prvimi, ki bodo uživali ta edinstven življenjski slog.

Unikatna priložnost?
Skupaj z našimi strokovnimi mentorji vas bomo pripravili na naše prireditve, da se lotimo tega novega projekta.
Povprečna oseba lahko zasluži minimalni dohodek med 500$ na mesec do …

Skupinsko delo?
Zavedamo se, da je ta projekt povsem nov in zabeležen v več panogah. Zato smo tu, da vam zagotovimo dovolj usposabljanja. Imamo dinamično ekipo od predstavnikov, mentorjev do vodij in skupaj smo močna ekipa!

Če so vas navdihnile zgornje besede, če se želite pridružiti hitro rastočemu podjetju in tudi vi želite dobro zaslužiti ob tem, ko med družino, prijatelje in znance širite zdravje in dobro počutje, potem ne odlašajte in nam pišite na info@cbd-slovenia.eu za več informacij. ;)