Start-up ali poslovno sodelovanje

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
SpletniMarketing
Prispevkov: 1
Pridružen: 30 Nov 2023, 12:42

Start-up ali poslovno sodelovanje

OdgovorNapisal/-a SpletniMarketing » 30 Nov 2023, 12:46

Lep pozdrav vsem skupaj!

Torej, v marketingu sem že vrsto let in v vseh teh letih sem si nabral kar precej uporabnih znanj. Ukvarjam se predvsem z digitalnim marketingom in poskrbim lahko za spletno stran, SEO optimizacijo, content, oglaševanje na vseh znanih platformah, mailing flowe, osnoven dizajn, itd.

Praktično vse, kar bi nekdo z idejo potreboval, da svojo idejo spravi v svet. Sem pa pišem zato, ker bi rad spoznal nekoga s takšno idejo.

Iščem torej nekakšnega partnerja ali pa start-up, s katerim bi skupaj ustvarjal zgodbo. Sam sem zaposlen in mi vse super laufa, bi pa imel (vsaj v startu) en side-project, ki bi morda zrasel v resen business.

Ker pa se večinoma gibam v krogih, kjer imamo veliko marketinškega znanja, malo manj pa produktnih idej, poskušam tukaj, če se kdo najde ali me morda samo usmeri, kje se takšni ljudje nahajajo :)

Če koga zanima, naj mi prosim posreduje svoj kontakt ali pa odpiše na to temo.

p.s.

moj produkt je seveda oglaševanje, ampak ne bi se šel nove agencije, zato razmišljam v drugi smeri. Prav tako ne iščem "freelance" projektnega dela, ampak nekaj, kjer bi bil partner oz. bi imel delež.

Hvala!
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov