Iščem resnega poslovnega partnerja

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
Envy_SI
Prispevkov: 1
Pridružen: 23 Feb 2010, 17:21

Iščem resnega poslovnega partnerja

OdgovorNapisal/-a Envy_SI » 23 Feb 2010, 17:28

V nov.09 sem odprl lastni s.p. Sem generalni uvoznik in distributer za blagovno znamko Envy v Sloveniji. Za info. znamka Envy je v letu 2009 za 30% povečala rezultat prodaje v primerjavi z letom 2008. Torej bojazen da se stvari ne bodo prodajale je odveč.

Iščem vlagatelja v moje podjetje, da z njegovo pomočjo odprem trgovino za katero je že vse dogovorjeno in vsi papirji podpisani. Prevzem prostorov je 1.3.2010.

Žal se je moj prvotni investitor premislil v zadnjem možnem momentu, ni povedal zakaj.

Na "starem" forumum sem zasledil da uporabnika urny in paloma13 ponujata finančno pomoč in pa svetovanje pri razvoju podjetja. Zelo bi bil srečen in hvaležen če se mi javita.

V kolikor zasebna sporočila ne delujejo: envy.slovenia@gmail.com

Hvala vsem za ideje ali pomoč.
 

Nataša
Rookie
Prispevkov: 8
Pridružen: 15 Nov 2009, 18:38

Re: Iščem resnega poslovnega partnerja

OdgovorNapisal/-a Nataša » 21 Mar 2010, 15:44

Pozdravljen;

si že našel investitorja ali poslovnega partnerja?

Če še ne, ni dobro obupat, časi niso rožnati za vlagatelje, zaupanje je na "verjetno" najnižji ravni v zadnjem detletju.

Samo kot ideja: očitno zelo verjameš v svoj projekt, pridobil si koncesijo in očitno vlgaš kar nekaj truda v prodajo. Si mogoče pomislil na sredstva Slovenskega podjetniškega sklada? Obrestna mera je ugodna (več kot ugodna), produkt subvencije z garancijo pa je zanimiv predvsem za mlada podjetja, ki jim primanjkuje sredstev za zavarovanja kreditov pri bankah. Ta produkt SPS ti nudi možnost dodatnega zavarovanja, delno pa je zavarovanje treba pokriti iz lastnih virov.

Lep pozdrav


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost