Ej, ti, investitor!

Zaposlitveni oglasi niso iskanje poslovnega partnerja.
Jurij
Rookie
Prispevkov: 15
Pridružen: 02 Mar 2010, 20:12

Ej, ti, investitor!

OdgovorNapisal/-a Jurij » 04 Mar 2010, 02:09

Zdravo! Iščemo te :)

Ok, resno. Lepo pozdravljeni vsi! Če začnem na začetku ... smo ekipa mladih ljudi , ki se že od lani jeseni trudi na noge postavit nekaj svojega in do konca tega meseca naj bi stvar zaživela. Najprej naj povem, da gre za spletno trgovino in ja, popolnoma se zavedamo, da na tem področju nismo ravno odkrili tople vode. Smo jo pa sigurno še parkrat sfiltrirali.

Celoten projekt, ki vam ga bom skušal na kratko predstaviti je dejansko plod ogromno razmišljanj, testiranj in primerjanj - izgled in postavitev spletne strani je bil npr. izbran kot ena izmet ducat predlog, ki je naredila največji boom efekt. Po dolgotrajnem premlevanju s katerim izdelkom torej poskusiti na slovenskem spletnem trgu je na koncu padla odločitev za gume. Zakaj? V prvi vrsti zato, ker je trenutno stanje na tem področju takorekoč kaos (ja, še malo, pa jih bodo začele prodajati še spletne knjigarne). Posledica - človek izgubi zaupanje v tovrstne nakupe. In mi smo tu, da prevetrimo sceno.

V čem smo boljši? Obvladamo internet, preprosto! Zavedamo se moči interneta pri marketingu, tu še posebej moči socialnih mrež. Obvladamo oglaševanje z drugačnim pristopom, ker je vse ostalo že tako zelo zelo zelo obrabljeno, da ni za nikamor. Obvladamo gume, nenazadenje! V ekipo smo za lažji razvoj celotnega projekta povabili tudi nekoga, ki se na te stvari dejansko spozna in lahko svetuje tudi strankam. Obvaladamo internet! Spet, ja! Ker se premalo spletnih prodajalcev zaveda tega. In to je naša prednost.

In tu računamo na nekoga od Vas. Kljub polnemu tanku še noben avto ni vžgal brez akumulatorja. Pa vendar bi bilo dovolj, da nas samo malo porinete.

Za potrebe oglaševanja smo v poslovnem načrtu predvideli cca. 10.000€, s katerimi nameravamo utrditi brand, do konca tega leta na našo stran pripeljati najmanj 100.000 obiskovalcev, ter pokriti osnovne stroške zagona. V zameno ponudimo solastniški delež, udeležbo pri dobičku in dva sindikalna piknika (vse se da dogovorit, če je želja). Sloveniji pa bomo ponudili najcenejše gume, garantirano.

Tako torej, za pokušino ste vabljeni sem: http://www.gumaguma.si. Vsem ožjim interisentom pošljemo tudi predstavitveno brošuro (v angleščini), za vsa nadaljna povpraševanja pa predlagamo osebni sestanek. e-Mail: gumaguma.si@gmail.com

Super! Prebrali ste! Hvala, torej in lep pozdrav!
Jure
 

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost